TANSSIONLINE KUUKAUSIJÄSENYYS MAKSUTTA!

Aloita paritanssin opettelu

Aloita paritanssiharrastus ja lunasta itsellesi Black Friday tarjouksena ILMAINEN KUUKAUSI-JÄSENYYS TanssiOnline-palveluun!

Mikä ihmeen tanssionline?

TanssiOnline-palvelu on varsinainen tanssin aarreaitta sinulle, joka olet kiinnostunut paritanssin oppimisesta, tanssimusiikista tai kehosi huoltamisesta . Olet ehkä aloittelija tai jo pitkällä oleva konkari tai kenties ohjaat tai opetat tanssia? Palvelusta löytyy jokaiselle jotain! Katso pidempi esittely alla olevalta videolta.

Ihanaa, että olet täällä, TanssiOnline on juuri sinua varten!

TanssiOnline palvelusta löydät kaikki tavallisimmat seuratanssilajt ja niihin liittyvää tanssi- ja musiikkitietoa, tanssijan kehonhuoltoa ja paljon muuta hyödyllistä.

Älä epäröi, liity jäseneksi ja sukella tanssin maailmaan!

5 tärkeää syytä opetella PARItanssia

  • Tanssitaito on osa yleissivistystä
  • Sosiaalinen kanssakäyminen helpottuu kun osaat tanssia
  • Itsetuntosi kasvaa kohisten
  • Tanssiminen on parasta aivojumppaa
  • Kehontuntemus kasvaa

Mikäli et ole ollut tekemisissä paritanssin kanssa, voi olla että ihmettelet, miksi niin moni on koukuttunut siihen ja sen harrastamiseen.

Video: Tanssikurssit verkossa

tähtiopettaja anniina koivuniemi

Tanssii Tähtien kanssa -ohjelman tähtiopettaja Anniina Koivuniemi on mukana suurimmassa osassa Online-palvelun kursseja. Löydät palvelusta myös Anniinan pitämän lattaritekniikkakurssin.

Tähtiopettaja Anniina Koivuniemi
Tähtiopettaja Anniina Koivuniemi

tervetuloa tanssimaan paritansseja!

TanssiOnline-palvelu sisältää runsaan valikoiman laadukkaita paritanssin verkkokursseja kaiken tasoisille harrastajille. Tanssilajeista mukana on muun muassa foksi, bugg, valssi ja hidas valssi sekä tango ja monta muuta lavoilla ja sosiaalisissa tanssitilanteissa tanssittavaa lajia.

TanssiOnline kehittäjä

TanssiOnline palvelun yrittäjä ja kehittäjä on Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n vuoden 2020 Tanssinopettaja Liisa Kontturi-Paasikko.

TanssiOnline sosiaalisessa mediassa

TanssiOnlinen Instagrammissa sekä facebookissa jaetaan aktiivisesti ilmaisia tanssivinkkejä sekä muita paritanssijoille hyödyllisiä julkaisuja, otathan kanavat seurantaan!

TanssiOnline tanssikurssit