Häävalssi sitoo avioparin yhteen

Kaunis, juuri teille merkityksellinen kappale alkaa soida, puoliso ojentaa kätensä sinulle, tartut siihen. Keskitytte toisiinne, katsotte syvälle silmiin ja tapailette tanssiasentoa, keinutte musiikin tahdissa ja antaudutte yhteisen tanssin pyörteisiin.

Häävalssi on se hetki, joka saa silmät kostumaan paatuneimmaltakin häävieraalta. Perinteinen häävalssi edustaa juhlavuutta ja arvokkuutta saattaen samalla teidät tuoreena avioparin yhteiseen elämän sykkeeseen. Häävalssi on parhaimmillaan kun löydätte valssiin yhteisen keinunnan ja välittämisen lämminhenkisen tunnelman.

HÄÄVALSSIKURSSILLE TÄSTÄ, hinta vain 25,90€

Alla olevalla häävalssin esittelyvideolla tanssivat Ilari ja Anniina. Anniinalla on pitkä tanssitausta, mutta Ilari tanssii tässä ihan oikeasti elämänsä ensimmäisen kerran valssia online-kurssin materiaalin pohjalta.

Tanssiminen on elämän taitojen opettelua

Sinulla on ehkä se käsitys, että häävalssin opettelu ja ylipäätään tanssin opettelu vaatii paljon erilaisten  askelikkojen ja kuvioiden opettelua? Ensimmäiset askelmerkit ovat toki tärkeitä, mutta oletko koskaan ajatellut miten paljon muita tärkeitä taitoja vuorovaikutteisessa paritanssissa on ja miten niitä pääsee opettelemaan vaikkapa häävalssin opettelemisen avulla?

Paritanssitaito vaatii sopeutumista ja toisen kuuntelua, jotka molemmat ovat onnistuneen avioliiton kannalta olennaisen tärkeitä asioita. Paritanssissa molempien osapuolien rooli on tärkeä ja onnistuneen tanssin edellytys onkin se, että minä olen valmis olemaan tässä hetkessä juuri sinua varten.Häävalssi on parhaimmillaan yksinkertainen ja helppo

Usein ajatellaan, että tanssinopetus vaatii henkilökohtaista kontaktia opettajan kanssa tai tanssikurssille menemistä.  Voisiko teille kuitenkin toimia paremmin asioiden  opettelu rauhallisessa ympäristössä ihan kahdestaan?

Online-kurssi pitää sisällään

  • selkeät opetusvideot,
  • hyviä vinkkejä ja
  • tärkeitä huomioita harjoitteluun

Videoiden avulla pääset opettelemaan valssin perusteet ja tutustumaan hääkuvioihin, joita sulhanen-Ilari oikeasti kokeilee videoilla ensimmäistä kertaa. Videoiden lisäksi kurssimateriaalissa on tekstilaatikoita, joissa on lisävinkkejä ja lopussa on tärkeitä huomioita ja vinkkejä harjoittelusta, etiketistä ja musiikin valinnasta.

HÄÄVALSSIKURSSILLE TÄSTÄ, hinta vain 25,90€

TanssinTahti Online-palvelun häävalssi on suunniteltu pareille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta. Opitte kurssin avulla  yksinkertaisen ja kauniin tavan tehdä valssistanne ainutlaatuisen hienon kokemuksen. Ohjeistamme teitä löytämään yhteiseltä tuntuvan tanssiasennon, näytämme perusliikkeet selkeästi, opetamme miten pääsette kääntymään tai liikkumaan perusliikkeen avulla.

Koska ette ole tämän kurssin kohdalla sidottu aikaan tai paikkaan, voitte harjoitella asioita vaikka takapihalla tai olohuoneessa juuri silloin, kun teillä on siihen sopiva aika. Harjoittelu kannattaa tehdä pienissä palasissa, koska oppiminen ”muhii takaraivossa” ja haparoiva alku kypsyy taidoksi myös niinä hetkinä, kun varsinaista harjoittelua ei tapahdu.

Alku ja loppu ovat tärkeimmät

Usein sanotaan, että tapahtuman alku ja loppu ovat draaman kaaren kannalta oleellisia, koska ne jäävät ihmisille mieleen. Näin myös häävalssissa: kaunis ja onnistunut alku virittää sekä morsiusparin että häävieraat tunnelmaan ja selkeä, kaunis lopetus viimeistelee kauniin hetken. Nämä pienet alun ja lopun mausteet tuovat mukavaa haastetta yhteisen elämänne opettelemiseen ja taatusti puhuttelevat häävieraita eikä kukaan jää kaipaamaan vaikeita askelia tai hienoja kuvioita.

Olet kääntämässä uuden lehden elämässäsi ja haluat varmaan tehdä sen niin, että siitä jää ihanat muistot sinulle, rakkaallesi ja kaikille läheisillesi. Häävalssin suhteen sinulla ei ole mitään menetettävää, ainoastaan paljon voitettavaa!Miten toimin, jos haluan oppia häävalssin?

  • Aloita tutustuminen häävalssin yksinkertaisiin elementteihin

HÄÄVALSSIKURSSILLE TÄSTÄ

  • Jos kaipaat, lisää vinkkejä valssin tanssimiseen käy kurkkaamassa

VALSSIKURSSIA TÄSTÄ

  • Jos haluat oppia myös muita hääjuhlassa (ja muissa juhlissa) käytettäviä tansseja, ota haltuun

HÄÄTANSSIEN PAKETTI TÄSTÄ

Näiden kurssien avulla pääset tarvittaessa yllättämään juhlavieraat uusilla taidoillasi ja pelastat jopa paniikkiin karanneen tilanteen. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja päätelaitteen (esim. tietokone, tabletti tai puhelin).

Online asiakkaana pääset mukaan TanssinTahti Online V.I.P -ryhmään, jonka jäsenet saavat maksutonta tutorointiapua tanssinopettajilta. Et siis jää oppimisen kanssa yksin, vaan olemme valmiita auttamaan, jos vastaan tulee haasteita.Voit milloin vain laittaa viestiä tai soittaa, info@tanssintahti.com, Karoliina 045-1895151.

"Joskus elämääsi tulee ihminen, joka herättää sinussa tunteen että olet kotona riippumatta siitä, missä oikeasti olet." Toivottavasti mahdollisimman moni saa kokea tämän tunteen.

toivottaa Lissu TanssinTahdista