Kiddiejam

Kiddiejam - Laatua lastenohjaukseen

Rakastatko lapsia ja lasten kanssa työskentelyä?

Kaipaatko ideoita ja vinkkejä alle kouluikäisten lasten kanssa toimimiseen?

Haluatko saada lapsiryhmän paremmin hallintaasi?

Kiddiejam on tarkoitettu sinulle, joka teet töitä lasten parissa varhaiskasvatuksessa, liikuntakerhoissa, tanssikouluissa tai jossain muualla. Sinulle, joka haluat tarjota lapselle turvallisen ja oppimista edistävän oppimisilmapiirin. Sinulle, joka haluat tuoda lapsille monipuolista iloa ja riemua liikunnan, vaikkapa tanssin kautta.

MIKSI JUURI KIDDIEJAM?

  1. Kiddiejamin materiaali on sovellettavissa mihin tahansa liikuntamuotoon eikä sinun tarvitse itse olla tanssija, jotta pystyisit käyttämään sitä lapsiryhmissäsi.
  2. Tanssin näkökulmasta Kiddiejamin pohjimmaisena ajatuksena on tuoda eri tanssilajien ominaispiirteet sisällyttävää opetusta lastentanssin kentälle luovuutta ja tanssin riemua unohtamatta.
  3. Kiddiejam konseptin päiväkahvikeskustelujen ja tutoroinnin avulla saat konkreettisia vinkkejä ja apua monenlaisiin lasten kanssa vastaantuleviin haasteisiin.

KiddieJam tuo tanssin lasten luo- lue artikkeli!

KiddieJam lastentanssituokioita löytyy myös perheen pienimmille tanssittavaksi TanssiOnline -palvelusta.

Tutorointi!

Tunnetko itsesi epävarmaksi lasten opetukseen liittyvissä asioissa? Kaipaatko apua tunnin rakenteen suunnittelussa? Mietitkö, miten siirtymiä voisi hyödyntää? Oletko aloitteleva lastentanssiopettaja?

Tanssin aakkosten opettaminen alle kouluikäisille lapsille on työtä, joka palkitsee monella tavalla, mutta jossa opettaja on erilaisten haasteiden edessä kuin isompien lasten kanssa. Harrastuksissa lasten ryhmät täyttyvät kauden alussa usein ensimmäisinä eli osaavalle lastenohjaajalle ja -opettajalle riittää töitä. Opettajana  pääset käyttämään pedagogista silmääsi ja saat nähdä liikunnan riemua parhaimmillaan.

Alle kouluikäisten kanssa työn tekeminen voi pahimmillaan olla raskasta ja uuvuttavaa, lapset tuntuvat imevän opettajasta kaiken energian. Moni lasten kanssa työskentelevä miettii, miten ihmeessä jaksaa ja mistä löytäisi keinoja ennakoida asioita ja selvitä erilaisista käytännön haasteista.

Älä jää pulmien kanssa yksin, Elisan tutorointi auttaa löytämään ratkaisuja pulmiin ja pääset nauttimaan lasten opettamisen ihanuudesta täysillä. Tutoroinnin kautta saat uusia metodeja, ideoita haasteiden selättämiseen ja tärkeää vertaistukea pitkän linjan ammattilaiselta.

Tutoroinnin sisältö räätälöidään juuri sinulle tai pienryhmällenne (max 5 henkeä) sopivaksi. Mahdollisia  teemoja voivat olla harjoitusten pilkkominen, taidon harjoituttamisen vaiheistaminen, ryhmänhallintaan liittyvät pulmat ja vinkit niiden  ratkaisemiseksi tai vaikkapa työssä jaksaminen ja vinkit oman työn mielekkäänä pitämiseen.

Tutorointi ei sisällä valmiita KiddieJam materiaaleja tai tuntien sisältöön liittyvää kirjallista materiaalia. Jos haluat keskustella tietystä KiddieJamin materiaalipaketista, pidäthän huolen, että se on sinulla olemassa.

KiddieJam kouluttajamme Elisa Ahonen on työskennellyt lasten kanssa jo lähes 15 vuoden ajan ja koulutukseltaan sosionomi AMK että tanssinopettaja AMK. Elisa pitää 2x45min tutor-hetkiä, millä pääsette pureutumaan juuri sinun ongelmakohtiin.

Mikäli et ole käynyt KiddieJam koulutusta, suosittelemme tutorointia materiaalipaketin kaveriksi.

TILAA YHTEISÖLLESI RÄÄTÄLÖITY KIDDIEJAM OHJAAJIENKOULUTUS VERKOSSA!

Livenä pidettävään koulutukseen koulutuksen hinnan päälle tulevat mahdolliset opettajan matkakulut ja salivuokra.

1500€+ALV24%

Koulutuksen hinta sisältää:

  • Kouluttajan palkkion (suunnittelu, toteutus, arviointi)
  • Koulutusmateriaali osallistujille verkkosivuna (lajikohtainen materiaali pdf-tiedostona ja videoina, lisäksi koulutuksessa kuvatun materiaalin tallentaminen alustalle)

Koulutuksen laajuus on 8x45min ja se pitää sisällään:

  • Kahden tanssilajin materiaali (loruttelutanssi, tekniikkaharjoitus, tanssisarja) Lajit päätetään yhdessä järjestäjän kanssa. Vinkkejä lajien opettamiseen.
  • Yhden tanssilajin valmis tuntisuunnitelma. Tämä tunti demotaan päivän aikana.
  • Pedagoginen näkökulma lasten tanssinopettamiseen sekä käytännön vinkkejä tunnin käytänteisiin ja ryhmän hallintaan
  • Tutorapu koulutuksen jälkeen KiddieJam ohjaajien FB-ryhmässä.

KIDDIEJAM | YOUTUBE

KiddieJam -kanavalla Elisa Ahonen (Kiddiejam-kouluttaja, sosionomi&tanssinopettaja AMK) jakaa vinkkejä lasten ohjaukseen liittyvissä asioissa, valmiita tanssimateriaaleja käyttöön tunneille sekä pieniä tanssituokioita kerhoihin, päiväkoteihin ja kotikäyttöön perheen pienimmille.

KiddieJam taipuu moneen!

Seuraa KiddieJam -kanavaa ja saat ilmoitukset aina uusista videoista!

Seuraathan meitä myös Facebookissa!

Video: Tervetuloa KiddieJam -kanavalle! 🐼🐰 | Laadukasta lasten ohjaamista | #lastenohjaaminen

KUTSU KIDDIEJAM KAHVILLE!

KiddieJam lastentanssituokioita löytyy myös perheen pienimmille tanssittavaksi TanssiOnline -palvelusta.

Kiddiejamin kahvihetket on tarkoitettu jokaiselle, joka on tekemisissä pienten lasten kanssa. Opettajille, kerhojen ohjaajille, liikunta-alan ihmisille, vanhemmille. Kahvihetken yhteisöllisen rupattelun jälkeen olet taas valmiimpi kohtaamaan energiset ja ihanat pienet taaperot ja tenavat.

KiddieJam -kahvihetkissä jutellaan vapaamuotoisesti lasten ohjaamiseen liittyvistä ilmiöistä, teemoista ja haasteista. Kahvipöydän kattaa Elisa ja hän myös valmistelee päivän aiheen. Vaikka aihe on Elisan valmistelema, kyseessä ei luento vaan vuorovaikutteinen ja osallistujiensa näköinen tapaaminen.

Kahvihetkien tarkoitus on lisätä verkostoitumisen mahdollisuuksia, jakaa kokemuksia lasten ohjaamisesta sekä saada vertaistukea omaan työhön ja työssä jaksamiseen.

Syksyn kahvihetkien aiheina tulevat olemaan mm. tärkeät vinkit ryhmänhallintaan, laadukkaan lastenmusiikin löytäminen ja jaksaminen työssä.

Kahvihetket ovat hetkellisesti tauolla keväällä 2024.