KiddieJam | Paritanssi 2

Video: KiddieJam - preview

KIDDIEJAM on lasten tanssinopetuksen pedagoginen konsepti, jonka kautta koulutetaan varhaiskasvatuksen, alakoulujen ja tanssinopetuksen tai liikunnan parissa toimivia tahoja ja henkilöitä pitämään onnistuneita tanssi- tai liikuntatuokioita alle kouluikäisille ja alkuopetuksessa oleville lapsille. 

Tanssimateriaalin lisäksi Kiddiejam -tuotteessa seikkailevat hellyttävän ihanat eläinhahmot, joista on saatavilla sekä värityskuvia että laminoitavia kuvia. Tuote pitää sisällään myös laadukasta Kiddiejam-musiikkia. Näiden oheistuotteiden avulla pystytään luomaan lapsille kokonainen pieni maailma, jossa yhdistyvät tuotetta varten tehty musiikkikappale, sen nimikkohahmo, tanssisarja ja kenties hahmon ympärille luotu kokonainen tarina. 

Kiddiejamin materiaalit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin lapsille suunnatun ohjatun toiminnan ympäristöihin. Yksittäisiä loruja tai tansseja voi käyttää rauhoittamaan odotteluhetkeä tai piristämään mitä tahansa toimintatuokiota. Jokainen materiaalipaketti pitää sisällään loruttelutanssin, tanssilajin tekniikkasarjan sekä tanssisarjan, jonka voi semmoisenaan viedä vaikkapa päiväkodin juhliin. 

Tanssinopetuksen näkökulmasta Kiddiejamin tavoitteena tuoda eri tanssilajien ominaispiirteet sisällyttävää opetusta lastentanssin kentälle luovuutta ja tanssin riemua unohtamatta. Lajien ominaispiirteitä ovat mm. opetuskulttuuriin liittyvät asiat, lajinomainen kehonmuoto ja tanssillinen liike, lajinomaiset askelikot ja liikkeet sekä lajille tyypillisen musiikin käyttäminen. 

Paritanssi

Kiddiejam paritanssin materiaalit pitävät sisällään sekä vakiotanssipohjaisia lajeja että lattareita. Materiaalipaketeissa opetellaan paitsi tanssilajien askelia myös kyseisen tanssilajin tanssillista tyyliä sekä erilaisia tanssiasentoja ja -otteita sekä parityöskentelyä.

Paritanssi 2 materiaalipaketin avulla pääset opettamaan lapsille parityöskentelyä ja yhdessä liikkumista. Lisäksi tutustutaan erilaisiin tanssisuuntiin ja -askelikkoihin. Tanssilajeina tässä paketissa on Cha Cha sekä Tango. Mukana on Keinu keinu jättiläinen -loruttelutanssi, tekniikkaosiossa soi Elefanttimarssi ChaCha ja tanssisarja tanssitaan tuttuun Rosvolauluun.

Osta materiaalipaketti nähdäksesi kurssin sisällön

Näiden asioiden avulla lapselle annetaan mahdollisuus tutustua erilaisiin tanssilajiperheisiin ja saada kokemuksia monenlaisesta tanssista.

Tervetuloa mukaan! | Infovideo

Loruttelu

Tekniikka

Tanssisarja