Tanssitietous

Tanssiaskeleet ja -kuviot eivät ole ainoa tärkeä asia tanssin oppimisessa etenkään enää siinä vaiheessa kun asiaa alkaa harrastamaan pidempään. Tanssimiseen, myös paritanssimiseen liittyy paljon erilaista tietoa, jonka kautta opit ymmärtämään tätä hienoa lajia ja sen arvokasta suomalaista kulttuuriperintöä yhä paremmin.

TANSSIMUSIIKIN RYTMIIKKA:
Musiikki on tärkeässä roolissa tanssipolun alusta asti ja mikäli ymmärrät rytmiikan perusteita, biisin rakennetta tai eri tanssirytmien erityispiirteitä pystyt tuottamaan musikaalisestikin vahvaa tanssia.

LISSUN TANSSITERMIT:

Paritanssissa on paljon termistöä, joka on opettajilla kenties aktiivisestikin käytössä, mutta jota kenties et ymmärrä tai jäät miettimään, mitä tuolla käsitteellä oikein tarkoitetaan.

TIETOA TANSSISTA:

Tämä on jäsenille tarjottu "nice to know" -osasto, johon Lissu kokoaa erilaisia paritanssikenttää koskevia artikkeleita, tutkimuksia ja blogeja. Mielenkiintoista luettavaa, joka avartaa näkemystäsi paritanssin kentästä ja syventää ymmärrystäsi siihen liittyvistä asioista.

Tanssitietouden verkkokurssit ja linkit

Musiikin ja paritanssiin liittyvien käsitteiden lisäksi voit saada kurssiemme kautta tietää asioita tanssilajien kehityksestä, eri tyylien merkityksestä jne. Mielenkiintoista, eikö!

  • Lissun tanssitermistö

    Lissun Tanssitermistö

    Tanssinopettajien käyttämä termistö voi tuntua hankalalta ymmärtää. Lissun opastaa ymmärtämään paljon käytössä olevia...

  • tanssimusiikin rytmiikka

    Tanssimusiikin rytmiikka

    Haluatko oppia ymmärtämään soivaa musiikkia? Finlanders-muusikko Lasse Paasikko vie sinut selkeällä opetuksella tanssimusiikin...

Osta jäsenyys

Valitse itsellesi sopiva jäsenyys, jolla hankit oikeuden kaikkiin verkkokursseihin. Hyödynnä 7:n vuorokauden ilmainen kokeilujakso!

1 kk:n jäsenyys

24,90

Käytä koko TanssiOnline-palvelua kuukauden ajan edullisesti.

6 kk:n jäsenyys

124,90 €

Puolen vuoden jäsenyys mahdollistaa jo hieman määrätietoisemman tanssin opettelun ja erilajeihin tutustumisen. Säästä 13 % kuukausijäsenyyteen verrattuna.

Vuosijäsenyys

199,90 €

Vuosijäsenyydellä voit rauhassa omaan tahtiin harjoitella tanssia kokeneiden opettajiemme opastuksella. Hankkimalla vuosijäsenyyden säästät 33 %:a!

Hinnat sisältävät alv 24 %. Tutustu 7 vuorokautta ilmaiseksi!

Seuraa meitä somessa