Tanssitietous

Tanssiaskeleet ja -kuviot eivät ole ainoa tärkeä asia tanssin oppimisessa etenkään enää siinä vaiheessa kun asiaa alkaa harrastamaan pidempään. Tanssimiseen, myös paritanssimiseen liittyy paljon erilaista tietoa, jonka kautta opit ymmärtämään tätä hienoa lajia ja sen arvokasta suomalaista kulttuuriperintöä yhä paremmin.

TANSSIMUSIIKIN RYTMIIKKA:
Musiikki on tärkeässä roolissa tanssipolun alusta asti ja mikäli ymmärrät rytmiikan perusteita, biisin rakennetta tai eri tanssirytmien erityispiirteitä pystyt tuottamaan musikaalisestikin vahvaa tanssia.

LISSUN TANSSITERMIT:

Paritanssissa on paljon termistöä, joka on opettajilla kenties aktiivisestikin käytössä, mutta jota kenties et ymmärrä tai jäät miettimään, mitä tuolla käsitteellä oikein tarkoitetaan.

TIETOA TANSSISTA:

Tämä on jäsenille tarjottu "nice to know" -osasto, johon Lissu kokoaa erilaisia paritanssikenttää koskevia artikkeleita, tutkimuksia ja blogeja. Mielenkiintoista luettavaa, joka avartaa näkemystäsi paritanssin kentästä ja syventää ymmärrystäsi siihen liittyvistä asioista.

Tanssitietouden verkkokurssit ja linkit

Musiikin ja paritanssiin liittyvien käsitteiden lisäksi voit saada kurssiemme kautta tietää asioita tanssilajien kehityksestä, eri tyylien merkityksestä jne. Mielenkiintoista, eikö!

Osta jäsenyys

Valitse itsellesi sopiva jäsenyys, jolla hankit oikeuden kaikkiin verkkokursseihin. Hyödynnä 7:n vuorokauden ilmainen kokeilujakso!

Seuraa meitä somessa!

Ota TanssiOnlinen FACEBOOK | INSTAGRAM seurantaan ja näet ensimmäisten joukossa tanssivinkit, tietoa uusista kursseista sekä paljon lisätietoa lavatanssien maailmasta.