Kiddiejam lastentanssi tuokiot

Lastentanssituokiot

Kiddiejam- lastentanssituokiot tuovat tanssin riemun kotiin. Tuokiot on rakennettu teemallisiksi tuokioiksi Kiddiejam-lastentanssikonseptin tanssimateriaalin pohjalta. Loruttelujen ja pienten tanssien avulla opetellaan eri tanssilajien perusteita ja kehitetään motorisia valmiuksia ja samalla lapsi pääsee nauttimaan tanssin ilosta. Kiddiejam-materiaali on lähtökohtaisesti suunniteltu alle kouluikäisten lasten kanssa tanssittavaksi, mutta se taipuu moneen!

Tämän tuokion avulla lapset pääsevät yksin tai yhdessä perheensä kanssa tutustumaan tanssimaailmaan itselle tutussa tilassa, milloin vain!

Video: TanssiOnline lastentanssi

JAMMAILLAKSESI KIDDIEJAM LASTENTANSSI TUOKIOITA

OSTA JÄSENYYS

1 kk TanssiOnline-jäsenyys

24,90 €

TanssiOnline-jäsenyydellä saat opetella tanssia omassa tahdissa. Missä ja milloin vain!

6 kk TanssiOnline-jäsenyys

129,90 €

Tanssin opettelua omaan tahtiin TanssiOnline-jäsenyydellä. Maksa kuusi kuukautta kerrallaan ja säästä 13 %:a!

Vuoden TanssiOnline-jäsenyys

199,90 €

Vuosijäsenenä saat edetä omaan tahtiin ja palata kurssille aina, kun sille tuntuu. Maksa koko vuosi kerrallaan ja säästä 33%.

Ostamalla jäsenyyden saat 7:n vuorokauden ilmaisen kokeilujakson ja koko TanssiOnline-palvelun käyttöösi!

Kiddiejam lastentanssi

Oletko tullut ajatelleeksi, että lapset rakastavat rutiineja ja toistoja. Ne luovat turvallisuuden tunteen ja ajatuksen siitä, että tutut asiat pysyvät elämässä.

Lue artikkeli "Kiddiejam taipuu moneksi". Artikkelin tarkoituksena on hoksauttaa, että lastentanssissa vähemmän on usein enemmän.

Mikäli olet kiinnostunut kouluttautumaan Kiddiejam -ohjaajaksi tai kaipaat materiaalia tanssimateriaalia työhösi, kurkkaa tulevat Kiddiejam koulutukset.

Discoa tanssivat liikenneohjaajat

Hoppaavat hepokatin etsijät