Epäröitkö lasten opetuksessa? Onko sinulla haasteita?

Tanssin aakkosten opettaminen alle kouluikäisille lapsille on työtä, joka palkitsee monella tavalla, mutta jossa opettaja on erilaisten haasteiden edessä kuin isompien lasten kanssa.

Harrastuksissa lasten ryhmät täyttyvät kauden alussa usein ensimmäisinä eli osaavalle lastenohjaajalle ja -opettajalle riittää töitä. Opettajana  pääset käyttämään pedagogista silmääsi ja saat nähdä liikunnan riemua parhaimmillaan.

Älä jää pulmien kanssa yksin, Elisan tutorointi auttaa löytämään ratkaisuja pulmiin ja pääset nauttimaan lasten opettamisen ihanuudesta täysillä. Tutoroinnin kautta saat uusia metodeja, ideoita haasteiden selättämiseen ja tärkeää vertaistukea pitkän linjan ammattilaiselta.

Tutoroinnin sisältö räätälöidään juuri sinulle tai pienryhmälle sopiviksi. Mahdollisia  teemoja voivat olla harjoituksien pilkkominen, taidon harjoituttamisen vaiheistaminen, ryhmänhallintaan liittyvät pulmat ja vinkit niiden  ratkaisemiseksi tai vaikkapa työssä jaksaminen ja vinkit oman työn mielekkäänä pitämiseen.

Tutorointi ei sisällä valmiita KiddieJam materiaaleja tai tuntien sisältöön liittyvää kirjallista materiaalia. Jos haluat keskustella tietystä KiddieJamin materiaalipaketista, pidäthän huolen, että se on sinulla olemassa.

KiddieJam kouluttajamme Elisa Ahonen on työskennellyt lasten kanssa jo lähes 15vuoden ajan ja koulutukseltaan sosionomi AMK että tanssinopettaja AMK. Elisa pitää 2x45min tutor-hetkiä etänä, millä pääsette pureutumaan juuri sinun ongelmakohtiin.

 

Mitä tapahtuu oston jälkeen?

  • Laitamme ilmoittamaasi sähköpostiin viestiä 1-3vrk sisällä.
  • Käymme yhdessä läpi haasteet, ongelmakohdat ja ajatukset.
  • Varataan teille sopiva aika ja ratkaistaan ongelmia yhdessä!