KiddieJam | Baletti 2

Video: Kiddiejam-materiaalipaketti - kurssiesittely

KIDDIEJAM on lasten tanssinopetuksen pedagoginen konsepti, jonka kautta koulutetaan varhaiskasvatuksen, alakoulujen ja tanssinopetuksen tai liikunnan parissa toimivia tahoja ja henkilöitä pitämään onnistuneita tanssi- tai liikuntatuokioita alle kouluikäisille ja alkuopetuksessa oleville lapsille. 

Tanssimateriaalin lisäksi Kiddiejam -tuotteessa seikkailevat hellyttävän ihanat eläinhahmot, joista on saatavilla sekä värityskuvia että laminoitavia kuvia. Tuote pitää sisällään myös laadukasta Kiddiejam-musiikkia. Näiden oheistuotteiden avulla pystytään luomaan lapsille kokonainen pieni maailma, jossa yhdistyvät tuotetta varten tehty musiikkikappale, sen nimikkohahmo, tanssisarja ja kenties hahmon ympärille luotu kokonainen tarina. 

Kiddiejamin materiaalit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin lapsille suunnatun ohjatun toiminnan ympäristöihin. Yksittäisiä loruja tai tansseja voi käyttää rauhoittamaan odotteluhetkeä tai piristämään mitä tahansa toimintatuokiota. Jokainen materiaalipaketti pitää sisällään loruttelutanssin, tanssilajin tekniikkasarjan sekä tanssisarjan, jonka voi semmoisenaan viedä vaikkapa päiväkodin juhliin. 

Tanssinopetuksen näkökulmasta Kiddiejamin tavoitteena tuoda eri tanssilajien ominaispiirteet sisällyttävää opetusta lastentanssin kentälle luovuutta ja tanssin riemua unohtamatta. Lajien ominaispiirteitä ovat mm. opetuskulttuuriin liittyvät asiat, lajinomainen kehonmuoto ja tanssillinen liike, lajinomaiset askelikot ja liikkeet sekä lajille tyypillisen musiikin käyttäminen. 

Baletti 2 materiaalipaketti

Baletti on tanssityyli, jonka voi katsoa olevan kaiken yksintanssittavien tanssilajien pohjalla. Sen liikekieli ja liikkeistö on sovellettuna käytössä mm. jazztanssissa, nykytanssissa ja showtanssissa. Kiddiejamin baletin materiaalipaketeissa kunnioitetaan baletin perinnettä myös musiikin näkökulmasta.

Baletti 2 materiaalipaketissa saat valmiin materiaalin seuraavien taitojen opettamiseen: käsien erilaiset reitit ja port de bras, jalkojen linjaukset, pienet hypyt ja baletinomainen pehmeä liike. Mukana on Komeljtantti elefantti-loru, tekniikkasarjassa tehdään liikkuvia hyppyjäa ja tanssisarjana on kolmijakoinen Adagio.

Osta materiaalipaketti nähdäksesi kurssin sisällön

Näiden asioiden avulla lapselle annetaan mahdollisuus tutustua erilaisiin tanssilajiperheisiin ja saada kokemuksia monenlaisesta tanssista.

Tervetuloa mukaan! | Infovideo

Loruttelu

Tekniikka

Tanssisarja