KiddieJam | Disco 2

Video: Kiddiejam-materiaalipaketti - kurssiesittely

KIDDIEJAM on lasten tanssinopetuksen pedagoginen konsepti, jonka kautta koulutetaan varhaiskasvatuksen, alakoulujen ja tanssinopetuksen tai liikunnan parissa toimivia tahoja ja henkilöitä pitämään onnistuneita tanssi- tai liikuntatuokioita alle kouluikäisille ja alkuopetuksessa oleville lapsille. 

Tanssimateriaalin lisäksi Kiddiejam -tuotteessa seikkailevat hellyttävän ihanat eläinhahmot, joista on saatavilla sekä värityskuvia että laminoitavia kuvia. Tuote pitää sisällään myös laadukasta Kiddiejam-musiikkia. Näiden oheistuotteiden avulla pystytään luomaan lapsille kokonainen pieni maailma, jossa yhdistyvät tuotetta varten tehty musiikkikappale, sen nimikkohahmo, tanssisarja ja kenties hahmon ympärille luotu kokonainen tarina. 

Kiddiejamin materiaalit soveltuvat erinomaisesti kaikenlaisiin lapsille suunnatun ohjatun toiminnan ympäristöihin. Yksittäisiä loruja tai tansseja voi käyttää rauhoittamaan odotteluhetkeä tai piristämään mitä tahansa toimintatuokiota. Jokainen materiaalipaketti pitää sisällään loruttelutanssin, tanssilajin tekniikkasarjan sekä tanssisarjan, jonka voi semmoisenaan viedä vaikkapa päiväkodin juhliin. 

Tanssinopetuksen näkökulmasta Kiddiejamin tavoitteena tuoda eri tanssilajien ominaispiirteet sisällyttävää opetusta lastentanssin kentälle luovuutta ja tanssin riemua unohtamatta. Lajien ominaispiirteitä ovat mm. opetuskulttuuriin liittyvät asiat, lajinomainen kehonmuoto ja tanssillinen liike, lajinomaiset askelikot ja liikkeet sekä lajille tyypillisen musiikin käyttäminen. 

Discotanssi 2

Discotanssi on energinen ja voimakkaan dynaaminen tanssityyli, jolle ominaista ovat vahvat ja aksentoidut liikkeet, erilaiset hypyt ja vauhdikkaat pyörähdykset.

Kiddiejamin Discotanssi 2 -paketin avulla pääset opettamaan discotanssin perusliikkeistöä, sekä käsien liikkeitä että tilassa liikkumista. Mukana on Silmä, silmä, nenä suu -loru, tekniikkasarja tanssitaan Skidimadinkke-biisin tahtiin ja tanssisarja on tehty Twinkle, twinkle little star -biisiin.

Osta materiaalipaketti nähdäksesi kurssin sisällön

Näiden asioiden avulla lapselle annetaan mahdollisuus tutustua erilaisiin tanssilajiperheisiin ja saada kokemuksia monenlaisesta tanssista.

Tervetuloa mukaan! | Infovideo

Loruttelu

Tekniikka

Tanssisarja