Hulluna Humppaa -biisi radiosoittoon!

Tiedätkö sen tunteen, joka valtaa mielen kun saa vietyä eteenpäin asiaa, joka on itselle tärkeä ja joka edistää jotain sellaista, jota haluat sydämestäsi viedä eteenpäin? Se on huikea tunne, sellainen joka saa sinut jatkamaan asian parissa, vaikka elämässäsi olisi menossa monia muitakin tärkeitä asioita. 

Tämä tunne valtaa minut joka kerta, kun olen tekemisissä Hulluna Humppaa -proggiksen kanssa ja koska tapanani on selkiyttää ajatuksiani kirjoittamalla, oli pakko istahtaa koneen ääreen ja avata asiaa itselle…tulkoot ajatukseni esille tämän blogin muodossa. Mikäli et vielä ole tietoinen tästä projektista, käy lukemassa aiempi blogiteksti.

Jo tässä vaiheessa pyytäisin sinulta, että käyt samantien antamassa äänesi Hulluna Humppaa -biisille ja auttaisit meitä saamaan sen radiosoittoon. Biisi on ehdolla Radio Pookin listalle, vastaehdokkaina ovat Souvarit ja Joel Hallikainen. Nyt siis tarvitaan jokainen mahdollinen ääni, jotta saadaan nuorten projektiin liittyvä nuorten miesten tekemä biisi näiden kahden konkarin edelle. Autathan meitä ja ole sillä tavalla mukana tässä hyvää tekevässä nuorten hankkeessa!

PÄÄSET RADIO POOKIN ÄÄNESTYKSEEN TÄSTÄ LINKISTÄ!

Miksi haluamme tehdä hyvää?

Hyvän tekeminen ovat asia, joka koukuttaa. Upeat ihmiset ja yhteistyökumppanit aiheuttavat positiivista riippuvuutta asiaan. Rakastamansa asian eteenpäin vieminen muuttuu matkan varrella aina vain tärkeämmäksi. 

Hulluna humppaa -tiimi
Hulluna Humppaa tiimi —Elisa, Lissu, Karkki ja Maiju. Me tehdään tätä koska me halutaan!

Hulluna Humppaa on sydämen asia, sitä tehdään mielettömän hienon tiimin kanssa, jossa jokainen on antanut arvokasta aikaansa sekä suunnitteluun että toteuttamiseen. Meillä on tiimissä minun lisäkseni Elisa joka saa vaikka kivenmurikan innostumaan tanssista, Maiju jonka kädenjälki näkyy huikeissa videoissa ja kuvissa ja Karoliina jonka uusien ideoiden lähde on ehtymätön. Kun tähän on lisäksi saatu innostettua mukaan upeita eturivin tanssimuusikoita, Pellonpuiston koulu Huittisista ja Mouhijärven yhteiskoulu joiden kanssa yhteistyö sujuu kuin tanssi niin ei ole mikään ihme, että jokainen uusi käänne kasvattaa intoa ja tekemisen halua entisestään. Tämä on hanke, jonka kanssa ei ole kiirettä, koska haluamme saada aikaan pysyvää muutosta. 

Tanssiorkesterien puolelta mukana ovat olleet:

Kaikki mukana olleet ovat antaneet tinkimättömän työpanoksensa saamatta siitä korvaukseksi mitään muuta kuin hyvää mieltä...pitkän tähtäimen suunnitelmassa toki on, että homma rupeaa jossain kohtaa ehkä tuomaan rovon tai kaksi tanssikoulun tilille ja sen jälkeen olemme luvanneet palkita kaikki mukana olijat ruhtinaallisesti. Mutta tähän asti siis ja vielä pitkään tätä asiaa tehdään ihan puhtaasti, vain ja ainoastaan RAKKAUDESTA TANSSIIN!

Tilaustyönä ikioma tunnaribiisi

Joulun alla Hulluna Humppaa sai arvoisensa tunnaribiisin ja sen myötä ikioman musavideon, jonka avulla tietoa jutusta saadaan levitettyä nuorille sekä Spotifyn että YouTuben kautta.

Biisi tilattiin Siltalan muusikkosuvun nuorilta miehiltä, Villeltä ja Petriltä. Heidän isänsä ja setänsä ovat pitkän linjan tanssimuusikoita (Ässät- orkesteri) ja klassisen musiikin osaajiakin on suvussa.

Toivoimme pojilta hyvän mielen biisiä, ei varsinaista humppaa, vaan biisiä jossa on aistittavissa jotain humppa-tanssilajin elementtejä, mutta joka on tehty nuorten ehdoilla —ja todellakin saimme mitä tilasimme. Sanoitus on valloittava, poljento sopii tanssittavaksi monella eri tavalla, Musiikkituotanto Lasse Paasikon haitari tuo mukaan perinteistä humppatunnelmaa.

Biisiin ja musiikkivideoon liittyvän kokonaisuuden kruunasi ehdottoman kirkkaalla kruunulla Mouhijärven yhteiskoulun mukana olo ja ne mielettömän heittäytyvät ja ihanat 3-8 -luokkalaiset tanssijat, jotka valitsivat tulla mukaan kuvauksiin syyslukukauden viimeisenä koulupäivänä. KIITOS VIELÄ KERRAN SEKÄ OPPILAILLE ETTÄ LIIKUNNANOPETTAJILLE!

Kaikki Hulluna Humppaa Online-projektin YouTube-videot

Video: Siltala Bros    Hulluna Humppaa

Melkoisen nöyränä ja kiitollisena saa olla tällaisten isojen asioiden edessä. Tanssinopettajan ja tanssikouluyrittäjän työ tuo mukanaan monenlaista ja on tosi vaikeaa arvottaa toista työsarkaa arvokkaammaksi kuin toista, mutta kyllä tällaiset "hyvää tekemisen -jutut", joissa asiaa viedään lasten ja nuorten pariin tällaisella vapaaehtoistyön määrällä ovat niitä, jotka luultavasti eläkepäivinä kiikkustuolissa istuskellessa maistuvat makeimmilta.