Tanssien elämän iloa

Elämän ilo on äärimmäisen tärkeä asia, niin tärkeä että sen eteen kannattaa nähdä vaivaa ja hakea arkeen asioita, joilla kenties hetkeksi kadonneen olemisen riemun luokse löytää uudestaan. Tanssimisessa on taikaa ja se onkin asia, jonka kautta hyvin monet ovat löytäneet elämään iloa ja sisältöä. 

Tanssikoulumme Elisa aloitti syksyllä Elämän iloa -ryhmän, jossa kuusi naista lähti Elisan kanssa hakemaan elämään uutta suuntaa ja sitä on löytynytkin, mutta mikä parasta tämä porukka on hitsautunut yhteen ja uuden suunnan lisäksi elämään on tullut uusia upeita ystäviä. Elämän iloa -ryhmässä on edetty jokaisen osallistujan omilla ehdoilla, yhteisiä juttuja ovat olleet kuukausittaiset tapaamiset Elisan kanssa ja fysiikkavalmentaja Samulin kanssa tehdyt tehtävät. 

Voit lukea tästä projektista tammikuussa julkaistusta  blogiartikkelista. 

Elämän Ilo -ryhmä poiki uuden idean

Elisan vetämä projekti innoitti meidät kehittämään asiaa eteenpäin ja jo alkukeväästä postasimme pari tiiseriä asiaan liittyen ja kuvauksia ja sisältöä on kehitetty koko kevään ajan ja nyt aletaan olla valmiita kokonaisuuden kanssa. 

Kurkkaa tästä, mitä kerroimme asiasta n. 3kk sitten facebook-sivullamme.

Tanssien Elämän Iloa -valmennus

Kuuden viikon kestoinen paritanssia rakastaville naisille suunnattu Tanssien elämän iloa -valmennus alkaa 15.6.2020.

”MIKSI VAIN NAISILLE?”

kysyy nyt mies joka haluaisi hakea iloa elämäänsä.

Tähän kysymykseen on useampikin vastaus:

  • Kysellessämme FB-sivuillamme kehitysideoita Online-palvelumme tiimoilta saimme useamman vastauksen naisilta, jotka toivoivat jotain ”omaa itselleen”, koska heillä ei ole omaa paria ja näin ollen he kokevat haastavaksi harjoitella tanssia online-paritanssikurssien avulla
  • Toisekseen minulla itselläni ”oikeasti aikuisena naisena” on omakohtainen kokemus siitä, että en enää samalla tavalla kaipaa paritanssin sosiaalisuutta ja tansseissa tulee käytyä harvemmin, mutta tykkään edelleen treenata tanssia ja kokeilla rajojani oppimisen suhteen.
  • Kolmanneksi olen usein kursseja pitäessäni törmännyt naisilta tuleviin kysymyksiin siitä, miten oppisi tanssimaan korkkareilla tai miten oppisi käyttämään käsiään ja kehoaan naisellisesti. Mikään ei tietty estä miehiäkään tulemasta mukaan valmennukseen, mutta sisältö ”perinteisestä mies-naisnäkökulmasta” on lähtökohtaisesti suunnattu naisille. 

Mitä valmennus pitää sisällään?

Valmennuksen sisältö on vastaavanlainen kuin monissa hyvinvointivalmennuksissa eli osallistuessasi mukaan saat kuuden viikon ajan viikkokohtaisen ohjelman, jota noudattamalla tiedämme sinun löytävän tanssillista iloa ja kokonaisvaltaista hyvinvointia elämääsi. Kuuden viikon valmennuksen aikana tanssilliset asiat painottuvat kolmen tanssilajin ympärille, tässä ensimmäisessä valmennuksessa ne ovat rumba-bolero, fusku ja hidas valssi. 

Saat joka sunnuntai uuden viikko-ohjelman ,joka pitää sisällään vinkkejä hyvinvointiin ja yleiseen tanssilliseen kehitykseen liittyvistä asioista. Pääset kehittämään viikon teemana olevan tanssilajin ja lajiperheen tanssillisuutta tekniikkatunnin ja tanssiliikuntatuntien parissa, jokainen viikko pitää sisällään kolme erilaista tanssituntia. Lisäksi saat viikottain videoidun lihashuoltotunnin ja liikkuvuustreenin ja alustalla on jaossa hyödyllistä materiaalia myös kirjallisessa muodossa. Ja tietty porukalle luodaan oma FB-ryhmä ja pidetään tarpeen ja toiveiden mukaan yhteyksiä ”livenä etänä” eli esim. zoom-palvelun avulla. 

Työskentelemme yhden tanssilajin ja siihen liittyvän lajiperheen parissa työskennellään kahden viikon ajan ja tämän ensimmäisen valmennuksen aikana pääset henkilökohtaista tanssitaitoasi valmennuksen tanssilajeissa.  Alla on linkki Lissun tanssivinkkiin, jossa käyn läpi lattarien perusteita...jokainen valmennusviikko tulee pitämään sisällään Humppis-tanssiliikuntatunnin, tekniikkatunnin (saman tyyppinen kuin tuossa vinkkilinkissä) ja tanssitunnin...kaikki enemmän tai vähemmän sidottuja teemana olevaan lajiin ja lajiperheeseen.

Extrana annamme vinkkejä oman kauniin naisellisen kehosi löytämiseen ja sen kantamiseen upeasti tilanteessa kuin tilanteessa ja harjoittelemme yhdessä kaunista liikkumista korkkareilla —mikä sen naisellisempaa! 

Eikä tässä kaikki...

Tulevaisuudessa on tarkoitus saada tästä valmennuksesta jatkuva eli sellainen, jonka voi aloittaa milloin tahansa, mutta tämän hetkinen digitaalinen alustamme ei vielä mahdollista sitä, joten tämä ensimmäisellä valmennuksella on aikaraamina 15.6.-26.7.2020. Parhaan tuloksen saat liittymällä mukaan ennen valmennuksen alkua, mutta otamme mukaan vielä ensimmäisen viikon ajan, tämän jälkeen mennään heinäkuun loppuun sillä porukalla, joka on mukana ja aukaistaan uusi valmennus uusien tanssilajien kanssa syksyllä 2020. 

Me valmentajat eli minä, Samuli ja Elisa olemme innoissamme tästä uudesta konseptista ja toivomme, että se herättää kiinnostusta ja pääsemme kesäkuun puolivälissä työskentelemään upeiden naisten kanssa!

Ethän epäröi kysyä, jos jokin asia jäi mietityttämään tai jos haluat kommentoida jotain. Laita viestiä info@tanssintahti.com tai pirauta minulle (Lissu) o5o-4431011.

Lissu, Elisa ja Samppa
Tässäpä meidän tiimi, tule kanssamme hakemaan Tanssien Elämän Iloa!