TanssiOnlinellä on ollut onni saada yhteistyökumppanikseen tanssijoiden unelmakauppa Tanssipuoti. Kaikissa vuonna 2021 ja 2022 kuvatuissa Onlinen videoissa tanssijoilla ja opettajilla on jalassaan Tanssipuodin tanssikengät. Edellisessä blogissa kerroimme toisesta tärkeästä yhteistyökumppanistamme Tanssiseura Hurmiosta.

Tanssipuoti on luotettava kotimainen verkkokauppa ja luotettavuutta lisää se, että tanssipuoti toimittaa kengät matkahuollolla 1-2 päivässä ja että sekä vaihto että palautus ovat ilmaisia!

Kilkkaa kuvaa ja pääset suoraan verkkokauppaan!

Turkulainen Tanssipuoti

Tanssipuodin liikkeet sijaitsevat fyysisesti Turussa ja Porissa, mutta verkkokaupan kautta kenkiä ja muuta tanssitarviketta saa nopean napakasti minne päin tahansa. Turun kauppa Kärsämäentiellä on varsinainen karkkikauppa, jossa helposti iskee runsauden pula kenkiä valitessa, niin paljon siellä on esillä mitä upeampia malleja. Niitä löytyy eri pohja- ja pintamateriaaleilla , on lenkkaria, korkkaria, saapikasta ja kuosien valikoima on laaja eli jokaiselle löytyy taatusti mieleinen kenkä erilaisille tanssitunneille tai juhliin. Porin liike toimii Tanssikoulu Happy Dancen kanssa samassa tilassa Luvianpuiston kadulla.

Kengät on lajiteltu neljääntoista (14) kategoriaan hääkengistä lavatanssikenkien kautta argentiinalaisen tangon kenkiin. Verkkokaupassa on jokaiselle kategorialle on oma sivunsa, jossa annetaan erinomaisia ohjeita kenkien hankkimiseen. Lavatanssin naispuolisille harrastajille suositellaan aluksi tasapohjaisia tai matalakantaisia kenkiä, jotta tasapaino löytyy paremmin. Miehiä ohjeistetaan valitsemaan kenkä, joka tuntuu omassa jalassa hyvältä. Argentiinalaisen tangon kengissä kerrotaan useimmiten oleva luistava pohja ja naisilla jonkin verran korkoa jotta lajinomainen askellus onnistuu paremmin. Rock´n´swing kengän kerrotaan olevan yleensa matala tanssitossu, jonka pohja on kumista valmistettua materiaalia jolloin saadaan riittävää pitoa vauhdikkaaseen tanssiin. Asiantuntemusta siis löytyy ja asiakas tuntee jo verkkokaupassa saavansa hyvää palvelua.

Uudet tuulet puhaltavat tanssikenkämarkkinoilla laajemminkin, mukaan on tullut on tullut upeita kirkkaita värejä, joista Tanssipuodin valikoimassa on esimerkiksi kirkkaan keltaiset Rummoksen Lola- sandaalit. Nämä samaiset sandaalit kirkkaan punaisena tanssivat Anniinan jalassa TanssiOnlinen rumba-bolero -kurssilla. Upea uutuus naisten kenkien puolella on myös Mirror-värinen (vaaleanpunertava bling bling) Rummos R377, pehmeä nahkainen nauhallinen "treeni-/opetuskenkä". Myös miesten kenkien puolella löytyy kirkkaita värejä, esimerkiksi Diamantin kirkkaanpunainen solukumipohjainen uutuus.

Osta rumba-bolero kurssi

Rummos Lola

Kenkien lisäksi Tanssipuodista löytyy iso valikoima erilaisia tanssiin ja juhlaan sopivia vaatteita. Naisille valikoimaa on mekoista ja housuista aina säärystimiin, miehille paitoja, housuja ja sukkia. Lisäksi lapsille on oma kenkävalikoimansa. Verkkokaupasta voi tanssitarvikkeiden lisäksi ostaa lippuja tanssikurssit.fi -tapahtumiin eli tanssileireille ja -kursseille eri puolille Suomea.

Yrittäjä Tanssipuodin takana

Sekä Tanssipuodin että tanssikurssit.fi -yrityksen takana on uskomattoman upea visionaari ja rohkea yrittäjä Niina Tammelin. Niinan innostus tanssiin syntyi jo nuorena tyttönä tanssilavoja kiertäessä. TanssiOnlinen Lissu on saanut ihaillen seurata ystävänsä Niinan uraa ensimmäisestä Valasrannan tanssileirin järjestämisestä alkaen. Asiaa lähdettiin tekemään "rakkaudesta lajiin", tavoitteena järjestää tapahtumia joissa yhdistyvät laadukas tanssinopetus, iltatanssit ja samanhenkisten ihmisten yhdessä olo. Vaikka toiminta on vuosien saatossa laajentunut tanssitapahtumataloksi, tanssikouluksi ja tanssitarvikeliikkeeksi ei tuo "rakkaudesta lajiin" ajatus ole hävinnyt minnekään vaan se on pysynyt Niinan ja hänen työyhteisönsä kantavana voimana kaikki kuluneet vuodet.

Niina on käsittämätön voimanainen, jota ilman Suomen paritanssikenttä olisi kovin toisenlainen. Huikein vuosittainen ponnistus on taatusti 10 päivän kestoinen Valasrannan tanssileiri Yläneellä, kauniin Pyhäjärven rannalla. Kymmenen päivän aikana leirillä voi opetella kaikkia lavatansseja humpasta tangoon ja rumbasta jiveen. Teemakursseilta löytyy myös kansainvälisiä tuulia kuten argentiinalaista tangoa, west coast swingiä ja kizombaa. Omaa paria ei tarvita ja vauhdikas parinvaihto takaa, että oppimisen lisäksi leiri on sosiaalinen, rento ja hauska tapahtuma. Opettajia vuoden 2022 leirillä oli 31 ja tanssinharrastajia tuhansia. Osa harrastajista tanssivat kaikki kymmenen päivää, osa vieraili leirillä vain tietyillä tunneilla. Viime kesän leiri taisi ylittää kaikki odotukset kun viimein koronan jälkeen päästiin tanssimaan yhdessä. Vastaavia tapahtumia pienemmässä mittakaavassa Niina järjestää vuosittain kymmenkunta.

Niinan järjestämien tanssitapahtumien henki on yhteisöllinen ja avoin. Niina kerää ympärilleen upean henkilökunnan, Staffin, joka on kaikin tavoin valmis auttamaan osallistujia ja tekemään tapahtumasta lämminhenkisen ja rennon. Staffilaiset ottavat osallistujat vastaan, auttavat käytännön asioissa ,tanssivat mukana tunneilla silloin kun eivät ole työtehtävissä ja nauttivat tanssin riemusta leiriläisten kanssa iltatansseissa.

Vahva suositUS Sille, että jokainen paritanssia harrastavan käy kokemassa näiden leirien ja tapahtumien tunnelman!


Jäikö sinulla jotain kysyttävää artikkelin sisällöstä? Kysy rohkeasti: info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.