Tanssitaito on osa yleissivistystä

Tanssiminen kuuluu olennaisena osana erilaisiin juhliin ja illanviettoihin, joten perustanssitaidon hallitseminen on tärkeä osa etikettiä.  Tanssitaitoinen vieras näyttäytyy muulle juhlaväelle osaavana ja hyvin käyttäytyvänä eikä jää yksin. Olennainen osa paritanssia ja sen opettamista on parin ja ympärillä olevien ihmisten huomioiminen ja näitä asioita harjoitellaankin kaikilla tanssikursseilla. 

Vanhan kansan “vaihtoaskeltanssin” eli foksin avulla selviää illasta kuin illasta. Tasajakoisiin musiikkeihin on tarjolla monenlaisia tanssilajeja, mutta kävelyyn perustuvalla foksilla pärjää hyvin ja jos tämän kaveriksi harjoittelee vielä vähän valssia, voi sanoa hallitsevansa paritanssin perusteiden tärkeimmät tanssit. 

https://www.youtube.com/watch?v=O922Yg5VDGw

Tanssimisen avulla on helppo murtaa siltoja monessa tilanteessa ja tutustuminen tilaisuuden muihin vieraisiin käy luontevasti ja helposti tanssin varjolla sellaiseltakin persoonalta, joka ei koe ”small talkia” omakseen. 

Online-kursseillamme pääset opettelemaan foksin eli vaihtoaskeltanssin saloja helposti vaikka omassa olohuoneessasi. Tanssiaskelien lisäksi saat vinkkejä hyvän ryhdin löytämiseen ja sinua opastetaan kohtaamaan parisi oikealla tavalla. Näiden taitojen avulla annat itsestäsi varman kuvan jokaisessa tilanteessa. Riittää kun opettelet kuuntelemaan musiikkia ja tekemään sen mukana tanssillista perusliikettä (kävelyä) ja peruaskelta (sitä kuuluisaa vaihtoaskelta) , kuviot ehdit opetella myöhemminkin. 

Lähde siis rohkeasti kokeilemaan!

https://www.youtube.com/watch?v=H64rXGEUZ2A
  • Aloita tanssinopettelu tutustumalla foksi-kurssiimme.

FOKSI-KURSSILLE TÄSTÄ

  • Toinen perustanssitaitoon ja yleissivistykseen kuuluva tanssi on valssi, sitä pääset opettelemaan alla olevasta linkistä.

VALSSIN PERUSKURSSILLE TÄSTÄ

  • Suomalainen lavatanssikulttuuri on äärimmäisen rikas ja monipuolinen, joten mahdollisuuksia kehittää osaamistaan ja taitoaan foksin jälkeen riittää loputtomiin. Tutustu siis myös muihin kursseihimme tai osta neljän kurssin paketti, jonka avulla pääset opettelemaan foksia, fuskua, hidasta valssia ja rumba-boleroa.

Online-kurssien avulla pääset tutustumaan näihin tärkeisiin elementteihin ja voit harjoitella niitä rauhassa kotona yksin tai parin kanssa —mikäli tarvitset apua, olemme täällä sinua varten. Opettelun jälkeen olet valmis tanssilattialle…muistathan, että tanssin kieli on kansainvälinen eli suurinta osaa tanssilajeista tanssitaan samalla tavalla myös Suomen ulkopuolella eli vaihtoaskeleella pärjäät myös maailmalla! 

NELJÄN TANSSILAJIN PAKETTI TÄSTÄ

Online-kurssiemme käyttämiseen tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja päätelaitteen (esim. tietokone, tabletti tai puhelin). 


"Mikäli sinulla on haasteita tanssikurssin käyttämisessä tai tanssin oppimisessa, ota rohkeasti yhteyttä! Autamme enemmän kuin mielellämme." Lissu


Tanssipari, jossa mies taivuttaa naista

Viimeisimmät artikkelit