Muistitko kaiken?

Häiden suunnittelu ja toteutus on melkoinen työmaa, jossa pitää muistaa ottaa huomioon lukuisia erilaisia asioita. Missä vihkiminen tapahtuu, mistä puvut morsiamelle ja sulhaselle, mihin vedetään kutsuttavien raja, mitä tarjotaan vieraille, mistä pappi, mikä kirkko….kaiken huolehtimisen ja järjestämisen jälkeen voit olla siinä tilanteessa, että:

Hääparin jalat

”APUA, ollaan luvattu vanhemmille, että mehän tanssitaan se häävalssi - eikä tämän eteen olla tehty mitään ja häät on jo parin viikon päästä!”

Miksi häävalssi?

Häävalssilla on iso merkitys parille itselleen, mutta luultavasti vielä suurempi merkitys läheisille.

Yhteinen tanssi konkretisoi yhteisen elämän alkua ja luonnollisesti tämän näkeminen on iso hetki etenkin parin vanhemmille ja sisaruksille. Tiesitkö, että häävalssi on parhaimmillaan yksinkertaisen kaunis yhteinen hetki, jossa te yhdessä luotte taianomaisen tunnelman yllättävän helpoilla elementeillä?

”Kuin unessa tanssimme valssin tään, sun silmissäs onnen kyyneleet nään!”

Toimi näin

  • Aloita tutustuminen häävalssin yksinkertaisiin elementteihin

HÄÄVALSSIKURSSILLE TÄSTÄ

  • Jos kaipaat, lisää vinkkejä valssin tanssimiseen käy kurkkaamassa

VALSSIKURSSIA TÄSTÄ

  • Jos haluat oppia myös muita hääjuhlassa (ja muissa juhlissa) käytettäviä tansseja, ota haltuun

HÄÄTANSSIEN PAKETTI TÄSTÄ

Online-kurssin avulla pystyt opettelemaan häävalssin juuri silloin kun sinulle sopii. Kurssilla saat myös vinkkejä mm. isohelmaisen morsiuspuvun kanssa liikkumiseen ja opit muutaman ”hääkuvion”.

Näin pääset varmasti yllättämään juhlavieraat uusilla taidoillasi ja pelastat jopa paniikkiin karanneen tilanteen. Tarvitset vain toimivan nettiyhteyden ja päätelaitteen (esim. tietokone, tabletti tai puhelin).

Mikäli sinulla on haasteita tanssikurssin käyttämisessä tai tanssin oppimisessa, ota rohkeasti yhteyttä! Yhteystietomme löytyvät alta.


HOX: Häät.fi sivusto julkaisi artikkelin siitä, kuinka TanssinTahti Online mullistaa häätanssikurssit!

TanssinTahti Online

Siellä, missä sinäkin

Viimeisimmät artikkelit