Häävalssi

Häävalssikurssin esittelyvideo:

Video: Häävalssin peruskurssi

Häävalssin opettelu verkkokurssilla edullisesti

Häävalssi on kaunista ja koskettavaa

”Kaunis, morsiusparille merkityksellinen kappale alkaa soimaan, sulhanen ojentaa kätensä morsiamelle, joka vastaa kutsuun hymyillen ujosti. Pari keskittyy toisiinsa, katsoo syvälle silmiin ja tapailee tanssiasentoa, alkaa keinahtamaan musiikin tahdissa ja antautuu tanssin pyörteisiin” - kaunista ja koskettavaa. Se on hetki, joka saa silmät kostumaan paatuneimmaltakin häävieraalta. 

Sinulla on ehkä se käsitys, että häävalssin opettelu ja ylipäätään tanssin opettelu vaatii paljon erilaisten askelikkojen ja kuvioiden opettelua? Ensimmäiset askelmerkit ovat toki tärkeitä, mutta oletko koskaan ajatellut, miten paljon muita tärkeitä taitoja vuorovaikutteisessa paritanssissa on, ja miten niitä pääsee opettelemaan vaikkapa häävalssin opettelemisen avulla? 

Milloin häävalssi on parhaimmillaan?

Häävalssi on parhaimmillaan, kun löydätte valssiin yhteisen keinunnan ja kenties lisäätte siihen kauniin aloituksen ja lopetuksen. Nämä pienen pienet alun ja lopun mausteet  tuovat mukavaa haastetta yhteisen elämänne opettelemiseen ja taatusti puhuttelevat häävieraita, eikä kukaan jää kaipaamaan vaikeita askelia tai hienoja kuvioita.

Kurssin opettajana toimii Liisa Kontturi-Paasikko, näyttöpareina Teemu Kurki ja Elisa Ahonen sekä Arto Petjala ja Marjukka Koivuniemi.

Morsiusparina mukana ovat Ilari Koivisto ja Anniina Koivuniemi.

Aloita häävalssikurssi avaamalla ensimmäinen kurssimoduuli alta.

Osta häävalssikurssi, niin pääset aloittamaan.

Esittely

Tanssiasento

Virittäytyminen ja tanssillinen liike (=ensimmäinen perusaskel)

Valssin perusaskel ja oikealle kääntyminen

Valssi liikkuen tilassa

Vapaata tanssia

Tanssin aloituksia

Tanssin lopetuksia