Syvävenyttelyt

Video: Koko perheen tanssikoulu VERKOSSA! 💃🏼⚡

NÄHDÄKSESI TÄMÄN KURSSIN OSTA JÄSENYYS

1 kk TanssiOnline-jäsenyys

24,90 €

TanssiOnline-jäsenyydellä saat opetella tanssia omassa tahdissa. Missä ja milloin vain!

6 kk TanssiOnline-jäsenyys

129,90 €

Tanssin opettelua omaan tahtiin TanssiOnline-jäsenyydellä. Maksa kuusi kuukautta kerrallaan ja säästä 13 %:a!

Vuoden TanssiOnline-jäsenyys

199,90 €

Vuosijäsenenä saat edetä omaan tahtiin ja palata kurssille aina, kun sille tuntuu. Maksa koko vuosi kerrallaan ja säästä 33%.

Ostamalla jäsenyyden saat 7:n vuorokauden ilmaisen kokeilujakson ja koko TanssiOnline-palvelun käyttöösi!

Rosa Mörtin ohjaama syvävenyttely on tarkoitettu ihan kaikille, olit sitten aivan aloittelija tai pitkällä oleva tanssija. 45min kestoisen tuokion tarkoituksena on huoltaa kehoa avaamalla sitä ja lihasten ympärillä olevia fasciakalvoja sekä nesteyttää lihaksia. Rosalla on venyttelykaverina TanssiOnlinen Lissu.

Hengitys on olennainen osa harjoitusta ja se ohjataan siihen lihakseen, jota kulloinkin venytetään. Tehokas hengitys lisää paineenvaihtelua lihakseen, jolloin venytys tehostuu ja lihas rentoutuu.

Liikkeet tehdään rauhallisesti oman hengityksen tahdissa ja oman liikkuvuuden mukaan eli teet juuri sen verran mikä sinusta tuntuu sopivalta.

Laita päälle mukavat venyttelyyn sopivat vaatteet, ota varalta ylimääräinen pusero viereen. Jumppamatolla on mukavampi tehdä asioita kuin lattialla, mutta se ei ole välttämätön. Näiden lisäksi tarvitset jotain "kättä pidempää"...jumppakuminauhan, huivin tms.

Syvävenyttelyt auttaa

Syvävenyttely opettaa sinua tuntemaan kehoasi, sen linjauksia ja liikeratoja. Se on tehokas tapa päästä eroon ylimääräisistä jumeista, joita meillä jokaisella on. Lisäksi aktiivinen venyttely kiihdyttää aineenvaihduntaa ja kuona-aineiden poistumista.

Lue aiheesta fysiikkavalmentaja Samuli Koivuniemen blogiteksti "Miten hyvä liikkuvuus auttaa tanssijaa?"

Syvävenyttelyt 1

Syvävenyttelyt 2