Vakioiden tekniikkakurssi

Katso videolta, mitä TanssiOnline palvelu sisältää

NÄHDÄKSESI TÄMÄN KURSSIN OSTA JÄSENYYS

1 kk TanssiOnline-jäsenyys

24,90 €

TanssiOnline-jäsenyydellä saat opetella tanssia omassa tahdissa. Missä ja milloin vain!

6 kk TanssiOnline-jäsenyys

129,90 €

Tanssin opettelua omaan tahtiin TanssiOnline-jäsenyydellä. Maksa kuusi kuukautta kerrallaan ja säästä 13 %:a!

Vuoden TanssiOnline-jäsenyys

199,90 €

Vuosijäsenenä saat edetä omaan tahtiin ja palata kurssille aina, kun sille tuntuu. Maksa koko vuosi kerrallaan ja säästä 33%.

Ostamalla jäsenyyden saat 7:n vuorokauden ilmaisen kokeilujakson ja koko TanssiOnline-palvelun käyttöösi!

Tällä kurssilla käydään Anniinan ja Lissun kanssa läpi asioita, joita mm. valssin, hitaan valssin, foksin ja tangon tanssitekniikka pitää sisällään. Saat tietää, mitkä elementit ovat näiden kaikkien lajien taustalla ja missä järjestyksessä niitä kannattaa harjoitella, jotta kehoon löytyy näille suljetussa tanssiotteessa tanssittaville, salia kiertäville lajeille tyypillinen tapa liikkua ja käyttää vartaloa.

Tekniikkakurssi sopii sekä sinulle, joka aloittelet tanssitaivaltasi että tekniikkatreeniksi pitkällä oleville tanssijoille.

Vakioiden tekniikkakurssi

Tekniikkapaketti sisältää kuusi opetusvideota, joita kannattaa harjoitella tässä järjestyksessä. Eli tärkeää kehon kokonaisvaltaisen liikkeen kannalta on hahmottaa ensin oma tasapaino yhden jalan varassa, tuntea ero tukijalan ja liikkuvan jalan energiassa, löytää tapa liikuttaa painoa ja kävellä sekä ymmärtää rotaatioiden käyttö näissä lajeissa.

Seuraa meitä somessa!

Ota TanssiOnlinen FACEBOOK | INSTAGRAM seurantaan ja näet ensimmäisten joukossa tanssivinkit, tietoa uusista kursseista sekä paljon lisätietoa lavatanssien maailmasta.

Esittely

Kehonlinjaus ja tasapaino

Liikkuva jalka ja tukijalka

Painonsiirto

Kävely

Kehon rotaatiot

Harjoittelua