4 uutta pilatestuokiota nyt tarjolla. Kuukausi- ja vuosijäsenille on nyt ladattu palvelimelle seuraavat uudet setit:

  • 2 x 20min Pilatestuokio. Tämä sopii tehtäväksi aamunalkajaisiksi tai illan päätteeksi tai vaikka välipalaksi työpäivän keskellä. Tuokio avaa ja rentouttaa sekä kehoa että mieltä.
  • 1x40min avoimen tason Pilatestuokio. Tämän harjoituksen voit tehdä vaikka et olisi ennen kokeillut Pilatesta, pysyt hienosti mukana. Toisaalta kokenut tekijä löytää tästä monia juttuja, joissa voi haastaa itseään. Liikkeet tehdään rauhallisessa tempossa omaa hengitystä kuunnellen.
  • 1x40min editystyneiden Pilatestuokio. Tässä setissä työskennellään nopeammalla tempolla astetta haastavampien liikkeiden kanssa.

Pilatestuokiot sopii vaikka taukojumpaksi

Pilates-menetelmä on saksalais-amerikkalaisen Joseph Pilateksen 1900-luvun alussa kehittämä kehonhallintatekniikka, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa liikkumaan fysiologisesti oikein ja parantaa liikkuvuutta. 

Pilatestuokio 20min
Tiia on TanssiOnline Pilates-ohjaaja.

Kaikenkaikkiaan kehonhuolto-osiossa on nyt siis kuusi erilaista Pilatestuokiota ja näiden lisäksi löydät sieltä Samulin ohjaanan, tähtiopettaja Anniinan ja Lissun tekemän 45min lihaskuntosetin, Lissun ja Elisan vetämiä Humppis-tanssiliikuntatuokiot ja Rosan vetämän syvävenyttelyn.

Kehonhuolto on tanssinharrastajalle ja -opettajalle tärkeä asia, pidäthän huolen omasta ainutlaatuisesta kehostasi.

Seuraa meitä instagrammissa!

Kurkkaa TanssiOnline-instagrammin uusin kela, näet mitä kaikkea 20min pilatestuokiot pitää sisällään.

Seuraa meitä somessa!

Ota TanssiOnlinen FACEBOOK | INSTAGRAM seurantaan ja näet ensimmäisten joukossa tanssivinkit, tietoa uusista kursseista sekä paljon lisätietoa lavatanssien maailmasta.