Hitaiden tanssikurssit kasvattavat suosiotaan seuratanssin kentällä osittain siksi, että näihin sopivaa musiikkia soi lavoilla paljon. "Slovarit" eli hitaat beatrytmit, balladibiisit, upeat hitaat triolit houkuttelevat tanssijoita tulkitsemaan musiikkia uudella tavalla.

"Hitaat" ei ole tanssilaji ja jokainen pidemmällä oleva tanssija tekee tulkinnasta oman näköisensä. TanssiOnlinen jäsenistölle on nyt julkaistu hitaiden lisämateriaali, jossa on mukana äärimmäisen tärkeitä perusharjoitteita ja eväitä niiden varioimiseksi. Nämä harjoitteet kehittävät liikkumista ja vartalon käyttöä kaikissa vakiotanssityyppisissä lajeissa, ei vain hitaissa. Harjoitteiden kautta saat paitsi tärkeää perustreeniä myös eväitä varioida helppoja ja tuttuja liikkeitä.

Kuviopaketissa Lissu esittelee kaksi tapaa tanssia Blues-nimistä lajia, tanssia joka voi olla yksi vaihtoehto hitaiden tanssimiselle. Saat samalla pienen tietoiskun suomalaisen seuratanssin uranuurtajasta Veikko Vekarias Niemelästä, joka toi aikoinaan Suomeen Blues-nimisen tanssilajin Saksasta. Tätä lajia varioivat sittemmin Lissun tärkeät kollegat Jari ja Sari Aaltonen ja "Aaltos-Blues" levisi ympäri Suomen varsin tehokkaasti. Näihin kahteen tapaan pääset tutustumaan lisämateriaalin kuviopaketissa.