Kuten konkarit tietävät, kurssitilanteet voivat suuren kävijä määrän johdosta olla ruuhkaisia, mikä saattaa estää kyseessä olevan asian oppimista. Näissä tilanteissa myös henkilökohtaisemman opetuksen tarjoaminen opettajana on erittäin haastavaa, jollei mahdotontakin. Millä tavoin konkarit voisivat itse ohjata omaa kehitystään? Vastaus löytyy TanssiOnlinesta. 

konkaritanssija

Konkaritanssija syventää taitoaan uusien tekniikka-asioiden parissa!

TanssiOnline tarjoaa selkeän visuaalisen ja auditiivisen kokemuksen, jonka kautta konkarit saavat mahdollisuuden syventää jo opittua ja mahdollisesti edistää omaa tanssitaivaltaan aivan uusienkin kuvioiden ja tekniikka-asioiden parissa. Konkareille tarkoitetut jatkomateriaalit on jaoteltu selkeisiin kuviopaketteihin. Kuviopaketit sisältävät käsiteltävän aiheen lisäksi usean eri variaation kuviosta. Näin tanssijat saavat käyttöönsä työkaluja, esimerkiksi siitä, millä tavoin kuvioita voi hyödyntää ja varioida vaikkapa ruuhkaisissa tanssilava ja-kurssi tilanteissa. Jatkomateriaaleissa pureudutaan myös tarkemmin tanssitekniikkaan, minkä avulla jokainen tanssija voi kehittää omia tanssillisia valmiuksia entistänkin pidemmälle. 

TanssiOnline tarjoaa myös mahdollisuuden liittyä yksityiseen facebook-ryhmään, missä on myös TanssiOnlinen Lissu ja muut opettajat. Ryhmässä kaikki kysymykset tanssiin liittyen ovat tervetulleita ja Lissu sekä muut opettajat vastaavat kysymyksiin aina parhaansa mukaan. Näin saat myös etänä henkilökohtaista ohjausta oman tanssitaipaleesi kehitykseen. 

Tanssitekniikan ja kuviomateriaalien lisäksi TanssiOnline palvelussa voi kehittää myös laaja-alaisemmin omaa tanssiosaamista Tanssitieto-materiaalien kautta. Tanssitieto sisältää Lissun Tanssisanasto-kurssin ja Lassen Tanssimusiikin rytmiikka-kurssin. Näiden kurssien avulla jokainen oppii ymmärtämään paremmin tanssialalla käytettyä termistöä ja soivan musiikin käsitteistöä ja rakennetta.

Miksi konkaritanssija hyötyy perusteisiin palaamisesta?