Hitaat niminen tanssilaji ei oikeastaan ole varsinainen tanssilaji vaan tapa tulkita hidas tempoista musiikkia, tavallisimmin kävelypohjaisilla askelilla ja askelikoilla. Tähän viehättävään tapaan pääset nyt tutustumaan Hitaiden peruskurssimateriaalin kautta. Tämä kurssi on erityisen hyödyllinen siksi, että se paitsi opettaa sinua tanssimaan hitaita biisejä, se kehittää yleistä taitoasi paritanssijana. Tanssissa ei ole varsinaista perusaskelta, joten kaikki yhdessä liikkuminen perustuu vapaaseen vientiin ja seuraamiseen.

Hitaat peruskurssin sisältö

Hitaiden peruskurssilla tutustutaan tanssiasentoon ja sen muokkaamisen kullekin parille sopivaksi. Tanssi pohjautuu kävelyaskeliin, mutta niiden tekeminen hitaasti ja rauhallisesti yhdessä parin kanssa pitää sisällään paljon pieniä juttuja, joihin saat vinkkiä Lissulta. Kävelypohjaista tanssia harjoitellaan useammassa tanssiasennossa ja liikettä varioidaan hengailuaskeleella.

Video: Hitaat-prewiev

Seuraa meitä somessa

TanssiOnline Instagrammista ja Facebookista saat paljon maksuttomia vinkkejä tanssiin, tanssinopettamiseen sekä -oppimiseen. Tämän lisäksi julkaisemme aktiviisesti paritanssikulttuuriin liittyviä ajankohtaisia uutisia, vinkkejä tanssikursseista ja -lavoista, yms. Seuraa meitä n-y-t nyt!