TanssiOnline-palvelussa on nyt julkaistu uusi syvävenyttely ja palvelun jäsenet pääsevät nauttimaan Rosan ohjaamasta lempeästä, mutta tehokkaasta kehonhuoltohetkestä. Tämän syvävenyttelyn kesto on n. 45min. Rosa toteuttaa sen kuitenkin niin, että voit halutessasi tehdä siitä vain osan kerrallaan.

Lissulla on tapana tehdä kehonhuoltokategorian eri tuokioita säännöllisesti ja erityisen paljon hän pitää siellä olevista syvävenyttelyistä. Niitä voi tehdä uudestaan ja uudestaan niihin kyllästymättä. "Keho ja mieli pääsevät rentoutumaan entistä paremmin kun liikkeet tulevat tutuiksi, siksi näitä syvävenyttelyjä kannattaa tehdä useampia kertoja." -sanoo Lissu.

Kehonhuolto-osioista löytyy nyt yhteensä viisi erilaista Pilatestuntia ja kaksi Rosan syvävenyttelyä, joten tämän tyyppistä rauhallista kehonhuoltoasiaa on valittavaksi asti vaikka joka päivälle omansa, mikäli niin haluat!

Syvävenyttely ja muut kehonhuollon maksuttomat vinkit

Meidän sosiaalisen median kanaviin tippuu tasaisesti maksuttomia vinkkejä kehonhuoltoon, paritanssiin, että soolotanssien puolelle. Seuraathan siis:

Facebook

Instagram

YouTube