Jäsenet pääsevät nyt nauttimaan uusista tanssillisista lämmittelyistä. Teemat pysyvät samoina ja itseasiassa ensimmäinen, kehollinen lämppä on sama kuin aiemminkin mutta uusiin kappaleisiin ja sitä myötä uudenlaiseen lämppäsarjaan pääset tutustumaan seuraavissa lämpissä:

 • Vakiotanssityyppisten lajien lämppä, joka pitää sisällään kehon herättelyn lisäksi näissä lajeissa tarvittavia rotaatioita ja tasapainon haastamista vakiotanssityyppisten lajien lämppä, joka pitää sisällään kehon herättelyn lisäksi näissä lajeissa tarvittavia rotaatioita ja tasapainon haastamista
 • Latinalaistanssityyppisten lajien lämppä, jossa keskitytään yleisen herättelyn lisäksi lantio- ja rintakorin isolaatioihin ja rotaatioon. 
 • Swingtyyppisten lajien lämppä, jossa haetaan aktiivisuutta nilkkoihin ja jalkateriin sekä etsitään näille lajeille tyypillistä kehollista sykettä. 

  Näiden lisäksi Elisa vetää rauhoittavan ja rentouttavan loppuverryttelyn.

  Miksi kannattaa lämmitellä?

  Tanssinoppiminen on ensisijaisesti motoristen taitojen oppimista ja se tapahtuu huomattavasti helpommin, mikäli keho on viritetty ja herätetty "arkitilasta" aktiiviseen tilaan. Oikealla tavalla rakennetut lämmittelyt pitävät sisällään kyseiselle lajille tyypillisiä kehollisia asioita eli niiden avulla viritetään kehoa lajin karakteeriseen tunnelmaan.

  Onlinen Tanssilliset lämmittelyt -kokonaisuudessa kaikki lämpät loppuverryttelyä lukuunottamatta on rakennettu sopimaan soivan biisin rakenteeseen, jolloin korva oppii samalla hahmottamaan kappaleen rakennetta. Jokaisessa kappaleen A-osassa eli säkeistössä toistuvat samat liikkeet, samoin jokaisessa kappaleen B-osassa eli kertosäkeessä.