Häiden kohokohtana tanssitaan häätanssina nykyään myös monia muita lajeja kuin valssia. TanssiOnlinessa on nyt julkaistu ja tarjouksessa Häätanssi-kurssi, jossa esittelemme viisi häätanssiksi sopivaa tanssilajia: foksi, fusku, tango, bugg ja hitaat. Löydät jokaisesta lajista tiiviin kurssin, johon lajin perusteita on sovellettu siten, että ne on helppo ja tarvittaessa nopea oppia. Häätanssikurssi ei sisälly TanssiOnline-jäsenyyteen!

Voitte siis miettiä, haluatko tanssihetkestänne romanttisen ja rauhallisen, tiiviin ja intiimin vai kenties riehakkaan railakkaan. Mikä tanssi / biisi kuvastaisi juuri teidän suhdettanne parhaiten ja minkälaisena haluatte sen näyttää häävieraille isossa juhlassanne.

Tanssilajien lisäksi kurssilla on useampi erilainen aloitus-, väli- ja lopetuskuvio joita lisäämällä tanssiin tulee monipuolisuutta ja "wau-efektejä". Voitte valita kauniin taivutuksen, hienon näköisen noston tai upean pyörityksen —kaikkiin saatte opastusta kurssin opettajien Lissun, Anniinan ja Antin opastamina.

Opetusmateriaalin lisäksi kurssiin sisältyy esimerkki-koreografia jokaisesta tanssilajista ja Häätanssin muistilista, jonka avulla varmistat että kaikki tarvittavat asiat on otettu huomioon.

Video: HÄÄTANSSIKURSSI | Valitse kappaleellenne sopiva tanssilaji 💍💃🏼

Häätanssi-kurssi on tarjouksessa 31.8.2023 saakka!

Saatte tämän monipuolisen kurssi on tarjoushinnalla ja pääsette luomaan itsellenne upean tanssin kesän hääjuhlaan. Mikäli tarvitsette apua jossain, älkää epäröikö kysyä. Olemme täälle juuri teitä varten!