Häävalssissa on taikaa ainakin 100:sta eri syystä.

Lue 5 syytä miten hyödyt valssin askeleiden opettelemisesta.

Olemme tehneet teille häävalssikurssin, jonka avulla opitte oleelliset asiat tanssista, vaikka kumpikaan ei olisi koskaan aiemmin ottanut valssiaskelia. Koska ette ole tämän kurssin kohdalla sidottu aikaan tai paikkaan, voitte harjoitella asioita vaikka takapihalla tai olohuoneessa juuri silloin kun teillä on siihen sopiva aika.

häävalssissa on taikaa

Häävalssi ja perinteet

Häävalssi muodostui varsinaiseksi muoti-ilmiöksi 1900-luvun alun jälkeen ensin lähinnä yläluokkien häiden innoittamana ja levisi sieltä myös ”tavallisen kansan” pariin.  Häävalssi edustaa juhlavuutta ja arvokkuutta ja samalla kauniisti keinahtaen saattaa tuoreen avioparin yhteiseen elämän sykkeeseen.

Milloin häävalssi on parhaimmillaan?

Häävalssi on parhaimmillaan, kun valssiin löytyy yhteinen keinunta ja kaunis, levollinen tunnelma. Tanssista saa helposti ja pienellä opettelulla tosi tyylikkään ja puhuttelevan kun lisää tavalliseen (ehkä jopa vähän helpotettuun) valssiin kauniin aloituksen ja lopetuksen ja kenties, taidosta ja uskalluksesta riippuen jotain pientä kivaa myös tanssin keskelle. 

Häävalssikengät

Ohjeistamme teitä löytämään yhteiseltä tuntuvan tanssiasennon, näytämme perusliikkeet selkeästi, opetamme miten pääsette kääntymään tai liikkumaan perusliikkeen avulla. Harjoittelu kannattaa tehdä pienissä palasissa, koska oppiminen ”muhii takaraivossa” ja haparoiva alku kypsyy taidoksi myös niinä hetkinä kun varsinaista harjoittelua ei tapahdu. 

Huolella ja ajatuksen kanssa rakennettu tanssi puhuttelee taatusti  häävieraita, eikä kukaan jää kaipaamaan vaikeita askelia tai hienoja kuvioita. 

Video: Häävalssin peruskurssi

Musiikiksi voi valita perinteisen valssin tai uudemmasta tuotannosta sopivan kolmijakoisen kappaleen. Varmaa on, että valitusta kappaleesta tulee morsiusparille tärkeä ja se säilyy ”yhteisenä kappaleena” läpi elämän. 

TanssiOnlinen häävalssikurssi on suunniteltu pareille, joilla ei ole aiempaa tanssikokemusta. Opitte kurssin avulla yksinkertaisen ja kauniin tavan tehdä valssistanne ainutlaatuisen hienon kokemuksen.  

Taianomainen häävalssi syntyy parin kemiasta

Yhteinen tanssi konkretisoi yhteisen elämän alkua ja sitä harjoittelemalla opetellaan myös tekemään yhdessä töitä yhteisen asian eteen. Paritanssitaito vaatii sopeutumista ja toisen kuuntelua, jotka molemmat ovat onnistuneen avioliiton kannalta olennaisen tärkeitä asioita. Paritanssissa molempien osapuolien rooli on tärkeä ja onnistuneen tanssin edellytys onkin se, että minä olen valmis olemaan tässä hetkessä juuri sinua varten —nämä ovat tärkeitä asioita onnistuneessa avioliitossakin! 

”KUIN UNESSA TANSSIMME VALSSIN TÄÄN, SUN SILMISSÄS ONNEN KYYNELEET NÄÄN!”

Olet kääntämässä uuden lehden elämässäsi ja haluat varmaan tehdä sen niin, että siitä jää ihanat muistot sinulle, rakkaallesi ja kaikille läheisillesi. Häävalssin suhteen sinulla ei ole mitään menetettävää —vain paljon voitettavaa! 

Jäikö jokin mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä: info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011