TanssiOnlinen ja Tanssikoulu TanssinTahdin Anniina Koivuniemi on valittu yhdeksi tähtiopettajaksi tulevan syksyn Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmaan. 

Anniinan tanssiura alkoi jo aivan vauvana, kun hän muun perheen mukana kulki tanssiurheiluleireillä ja kisamatkoilla. Oma kilpailu-ura alkoi 5-vuoden ikäisenä ja jatkui lähes parikymppiseksi. Koko kilpailu-uransa ajan Anniina kuului Suomessa oman ikäluokkansa kärkeen ja palkintokaappiin onkin kertynyt lukuisia SM-mitaleja eri ikäluokista ja mukavia muistoja on kertynyt eri maissa käydyissä edustuskilpailuista. 

Lue lisää Anniinan taustasta artikkelista Kasvanut tanssijaksi ja tanssinopettajaksi.

Tähtitanssija ja tähtiopettaja

Anniinan oma ”kotilaji” ovat vakiot ja lattarit eli juurikin ne tanssilajit, jotka ovat myös ohjelman esitysten runkona. Näissä lajeissa Anniina on saanut oppinsa sekä Suomen että kansainvälisen kentän huippuvalmentajilta, joten osaaminen on erittäin vahvaa ja monipuolista.

Alla olevassa klipissä näet Anniinan 2014 Latin SM finaalin esittelytanssissa parinsa Sebastian Saarisen kanssa.

Video: Sebastian Saarinen-Anniina Koivuniemi 2014

Isoja näyttämöitä ja mestaruuksia latinoshowssa

Latinoshow-kentällä Anniina lienee eniten arvokisamitaleja hankkinut suomalainen tanssija. Takana on kolme kultamitalia duosarjassa yhdessä Sebastian Saarisen kanssa, neljä arvokisamitalia pienryhmissä, kolme kultaa muodostelmasarjassa ja maailmanmestaruus pienryhmissä vuodelta 2016. Näissä produktioissa mukana oleminen on tuonut paljon uudenlaista koreografista ja näyttämöllistä osaamista suhteessa tanssiurheilukenttään.

Isommilla näyttömöillä Anniina on tanssinut Kansallisoopperan TANGO!Buenos Airesista Seinäjoelle teoksessa (kor. Jorma Uotinen) vuonna 2017 sekä Oulun kaupunginteatterin Peppi Pitkätossussa (kor. Petri Kauppinen) vuonna 2019. 

Tähtiopettaja Anniina Koivuniemi
Tässä TANGO! -produktion kuvassa kaksikin tähtiopettajaa, Anniina ja Kiia Lehmuskoski sekä ammattilaisten maailman mestari Tiina Koskenvalta.

Anniinan demonstraation selkeys ihastuttaa

Anniina yksi TanssiOnline-palvelun keulakuva ja näkyy tanssinopettajana suurimmalla osalla verkkopalvelun paritanssikursseista. Rekisteröitymällä 1kk jäseneksi palveluun saat sen 7vrk ajaksi maksutta käyttöösi. Käy tutustumassa ja nauttimassa Anniinan selkeän luettavasta tanssidemonstraatiosta oli kyse tangosta, fuskusta tai cha chasta.

Mikä tekee Anniinasta tähtiopettajan?

Anniinan oma huippuunsa hiottu tanssitaito ja äärimmäisen nöyrä asenne elämään ovat yhdistelmä, joka on tanssimaailmassa...voiko sanoa harvinainen. Monipuolinen osaaminen ja vahva pedagoginen taito yhdistettynä herkkään ihmistuntemukseen ovat hänen ehdottomia valttejaan ensimmäisiä askelia ottavan tähtioppilaansa opettajana.

Lainauksina olevat palautteet on antanut Anniinalle aikuisikäinen oppilas, pitkänlinjan tanssinharrastaja Oulusta ja opiskelija Länsi-Suomen opiston paritansslinjalta.

"ERITYISEN ILOLLA OLEN SEURANNUT TAPAASI ANTAA HENKILÖKOHTAISTA PALAUTETTA. MONI EI KYKENE NOIN AITOON VUOROVAIKUTUKSEEN."

Opettajana Anniinalla on kokemusta paritanssin puolelta sekä tanssiurheilun että seuratanssin opettamisesta kaiken tasoisille tanssijoille. Lisäksi Anniina opettaa lastentanssia, showtanssia ja latinoshowta eri ikäisille ja tasoisille harrastajille.

Anniinalla on aivan erityinen "sosiaalinen silmä".

Oppilailtaan Anniina on saanut erityistä kiitosta opetuksen selkeydestä, rauhallisesta otteesta, perustelluista valinnoista ja siitä, että hänellä on erityinen kyky lukea oppilasta ja tämän tarpeita.

" Olet taitava havaitsemaan, mistä kiikastaa ja osaat ohjata minua oikeaan suuntaan. Ohjauksesi on myönteistä, rohkaisevaa ja kannustavaa, silti realistista. "

Onnekas on siis se pari, joka saa Anniinan opettajakseen! Tulevana syksynä tämä monipuolinen ja taitava tanssija ja opettaja ja nähdään siis viikottain MTV3:n kanavalla tähtioppilaansa kanssa.

"OLET YKSI PARHAISTA OPETTAJISTA, JOIDEN OPISSA OLEN OLLUT. SINUSTA HUOKUU MYÖTÄTUNTOISUUS JA HYVÄSYDÄMISYYS. "


Tähtiopettaja Anniina Koivuniemi
Tässä kuvassa näet muutamia otoksia Anniinan tanssiurasta ja huomaat varmasti monipuolisuuden ja laaja-alaisuuden, joka vuosien saatossa on kerryttänyt taitoa kasvaa tähtitanssijaksi ja tähtiopettajaksi.

Jäikö sinulla jotain kysyttävää artikkelin sisällöstä? Kysy rohkeasti: info@tanssintahti.com, Lissu 050-4431011.