Latino Show

Video: TanssiOnline Latino Show

NÄHDÄKSESI TÄMÄN KURSSIN OSTA JÄSENYYS

1 kk TanssiOnline-jäsenyys

24,90 €

TanssiOnline-jäsenyydellä saat opetella tanssia omassa tahdissa. Missä ja milloin vain!

6 kk TanssiOnline-jäsenyys

129,90 €

Tanssin opettelua omaan tahtiin TanssiOnline-jäsenyydellä. Maksa kuusi kuukautta kerrallaan ja säästä 13 %:a!

Vuoden TanssiOnline-jäsenyys

199,90 €

Vuosijäsenenä saat edetä omaan tahtiin ja palata kurssille aina, kun sille tuntuu. Maksa koko vuosi kerrallaan ja säästä 33%.

Ostamalla jäsenyyden saat 7:n vuorokauden ilmaisen kokeilujakson ja koko TanssiOnline-palvelun käyttöösi!

Latino Show yhdistää showtanssia ja latinalaistansseja

Maikin Latino Show sambatunti

Tämä sambatunti pitää sisällään kolme osiota: lämmittely, tekniikkaosio ja tanssisarja. Voit tanssia tunnin kokonaisuutena tai treenata osioita omina kokonaisuuksinaan.

Lämmittelyosiossa tanssitaan kolme biisiä ja herätellään keho tanssimaan, haetaan vartaloon lattareille tyypillisiä isolaatioita ja tutustutaan samban sykkeeseen. Tekniikkaosiossa Maikki käy tarkkaan läpi samballe tyypillistä perusliikettä ja tanssisarjassa tarvittavien askelikkojen tekniikkaa. Tanssisarja niin ikään on jaettu kolmeen osaan, tarkoitus on että treenaat ensin ensimmäisen osan (8 kasia) ja sen jälkeen liität siihen toisen osan (8 kasia lisää) ja kun nämä ovat "kehossa" voit lisätä mukaan kolmannessa osassa läpikäytyjä käsien liikkeitä.

Treenattavaa riittää siis useammaksi kerraksi. Mikäli tämä tunti tanssittaisiin liveopetuksessa, siihen käytettäisiin 4-5 opetuskertaa: lämmittelyt tehdään aina samanlaisina, jotta ne opitaan kunnolla. Tekniikkaosion asioita syvennetään kerta kerralta ja viedään niitä tanssisarjaan, joka myös aloitetaan lyhyempänä ja sitä jatketaan seuraavilla kerroilla.

Ota tästä siis itsellesi 4-5 Latino Show -tunnin rupema, hio tekniikka-asioita ja pääset kerta kerralta nauttimaan enemmän tanssisarjasta, joka jalostuu kun sen antaa muhia jokusen päivän ja palaa siihen uudestaan.

Minkälainen laji on Latino Show?

Latino Show on tanssilaji, joka yhdistää erilaisia showtanssitekniikoita ja- elementtejä Latinalaisessa Amerikassa syntyneisiin tanssilajeihin ja niistä kehittyneisiin tämän päivän tyyleihin. 
Tunneilla tanssitaan eri latinotansseja kuten cha-cha:ta, sambaa, rumbaa, paso doblea, jiveä jne 

Tanssisarjojen lisäksi tunneilla tehdään latinalaistansseihin liittyviä tekniikkaharjoituksia ja opetellaan lajille tyypillistä vartalonkäyttöä. 

Tunnit ovat luonnollisesti aina opettajansa näköisiä ja voivat olla rakenteeltaan ja sisällöltään erilaisia.

TanssiOnlinen Latino Show -tunteja ohjaavat Marjukka (Maikki) ja Anniina Koivuniemi, joiden periaate on se, että tunneilla tehdään huolellinen lajiin johtava lämmittely, keskitytään opettelemaan lajin tanssitekniikkaa ja sen jälkeen sovelletaan näitä asioita tanssisarjaan.

Voit lukea lisää Latino Showsta tästä artikkelista.

Maikki ja Anniina ovat Suomessa tehneet pitkäjänteistä työtä Latino show kentällä ja ovat hankkineet menestystä myös maailmalla, MM-kulta tanssittiin 2015 Marjukan koreografialla, jossa Anniina oli mukana tanssijana.

latino show

Latino Show samba