Lattarien tekniikkakurssilla käydään Tanssii Tähtien kanssa tähtiopettaja Anniinan ja Lissun kanssa läpi asioita, joita rumba-boleron, cha chan ja samban tanssitekniikka pitää sisällään. Saat tietää, mitkä elementit ovat näiden kaikkien lajien taustalla ja missä järjestyksessä niitä kannattaa harjoitella, jotta kehoon saa kokonaisvaltaisen lattareille tyypillisen liikkeen. Kurssi on voimassa ostopäivästä 12kk.

LATTARIEN TEKNIIKKAKURSSI

Tekniikkapaketti sisältää kuusi opetusvideota, joita kannattaa harjoitella tässä järjestyksessä. Eli tärkeää kehon kokonaisvaltaisen liikkeen kannalta on hahmottaa ensin tuntuma lattiaan ja kahden jalan painon tunne, sen jälkeen polvien ja lantion liike, jonka päälle rakentuu rintakorin liike. Viejille näistä asioista rakentuu vahva vienti, seuraajat voivat halutessaan lisätä mukaan kaunista käsien liikettä, joka niinikään syntyy videoilla harjoiteltujen asioiden kautta.

Mikäli haluat syventyä myös esimerkiksi vakiotanssien tanssitekniikkaan ja muiden paritanssien perusteisiin, suosittelemme ostamaan kuukausijäsenyyden.