TanssiOnlinen oma opettaja Anniina Koivuniemi on tänä syksynäkin mukana Tanssii Tähtien kanssa -ohjelmassa. Anniinan parina tanssii kuuro rap-artisti Signmark eli Marko Vuoriheimo.

Anniina voitti viime kauden Tanssii Tähtien kanssa kilpailun yhdessä parinsa Ernest Lawsonin kanssa.

Miksi juuri Anniina?

Anniina lunasti paikkansa tähtiopettajien joukossa voittamalla viime vuonna kilpailun yhdessä parinsa Ernest Lawsonin kanssa. Heidän yhteinen matkansa oli täynnä upeita yhteisiä kokemuksia ja he toivat formaattiin uudenlaista syvyyttä huolellisesti harkituilla esityksillään.

Anniinan opetusfilosofia on ihmisläheinen ja salliva. Hän pyrkii lölytämään jokaiselle oppilaalleen tälle sopivan tavan oppia kehollisia asioita ja tekee sen rauhallisella, selkeällä ja välittävällä tavalla. Liekö tämä syy siihen että juuri Anniinan oppilaaksi valikoitui Marko, jonka kanssa kokenutkin opettaja joutuu pohtimaan opetusmetodeja uudesta näkökulmasta. 

TanssiOnline-perhe odottaa innolla tulevaa kautta ja aikookin viime syksyiseen tapaan jakaa aina liven jälkeen tarinaa ja analysointia tansseihin ja niiden opettamiseen liittyvistä asioista. Seuraa siis TanssiOnlinea instagrammissa nyt.