Facebook-ryhmässämme saat apua kaikkeen palveluumme liittyvissä asioissa. Ryhmä on suljettu ryhmä ja sinne pääsevät ainoastaan palvelun tilanneet jäsenet.


Ryhmässä ovat mukana opettajamme sekä palvelumme asiantuntijat, joten saat apua sekä tanssiin liittyviin asioihin että kehonhuollossa tai vaikkapa tanssimusiikkissa askarruttaviin kysymyksiin

Ryhmässä sinua auttavat ja ohjeistavat TanssiOnlinen raudanlujat ammattilaiset.

facebook-ryhmä
TanssiOnline tanssijat Facebook ryhmässä autetaan toinen toisiamme

TanssiOnline tanssijat facebook-ryhmä!

TanssiOnline Facebook-ryhmässä myös tanssijat auttavat toinen toistaan. Vertaistuki on usein se kaikista parhain tuki! Lue Lissun blogista, miksi tanssikaveri on paras kaveri!

Kurssien sisältöön, toteutukseen ja opetukseen liittyvissä asioissa:

  • Lissu, Tanssiopettaja ja -yrittäjä, palvelun kehittäjä
  • Anniina, Tanssiopettaja, kurssimateriaalin suunnittelija
  • Elisa, Tanssiopettaja, kurssimateriaalin suunnittelija

Tanssimusiikkiin ja rytmiikkaan liittyvät asiat:

Hyvinvointivalmennus, ravinto sekä lihashuolto:

Käytännön asiat kuten tietotekniset ongelmat sekä jäsenyydet:

  • Karoliina, Palveluvastaava

Sekä tietysti se kaikista tärkein jäsen:

  • SINÄ!

Ryhmässä on sana vapaa ja toivommekin siellä tapahtuvan keskustelun auttavan myös muitakin jäseniä. Ryhmän vuorovaikutus onkin erittäin tärkeä ja suuressa roolissa myös muiden jäsenten oppimisen kannalta. Jokainen kysymys voikin tuottaa vastauksen myös toista jäsentä mietityttäneeseen ongelmaan. Oli kyse tekniikkaan, rytmiin tai vaikkapa palvelun suoratoistoon liittyvästä asiasta, täältä saat vastauksen!

Mikäli sinulla ei ole Facebook-tiliä tai et halua liittyä ryhmään, voit aina kääntyä meidän puoleemme näiden asioiden osalta myös vaikkapa sähköpostitse info@tanssintahti.fi.