Fusku on yksi suosituimmista kädenalitansseista ja se sopii tanssittavaksi monenlaiseen musiikkiin ja lisäksi variaation mahdollisuudet ovat moninaiset. Tanssionline- palvelun Fuskun lisämateriaali on uudistettu ja löytyy nyt alustalta kaikille jäsenille.

Fuskustahan oli aiemminkin olemassa lisämateriaali, mutta yhtenäisen ilmeen vuoksi uudistamme niiden kurssien materiaalia, jotka selkeästi poikkeavat nykyisestä ilmeestä.

Fuskun lisämateriaali

Lisämateriaali pitää sisällään kolme kuviopankkia:

  1. Italialainen, portti, ikkuna ja kädenvaihto selän takana eli kuvio, jossa muoto pysyy samana mutta josta saadaan monta erilaista versiota otetta vaihtamalla.
  2. HNN HNN -ajoituksen harjoittelu ja kuvioina huisku vastakkain, huiskut edessä ja huiskut takana
  3. Kainalokuviot ja kävelytyksiä sekä näiden variaatioita otteiden ja kuvion purun osalta

Lisäksi lisämateriaalista löytyy tekniikkaharjoitteina otteiden variointia ja joustojen harjoittelua ja musiikintulkinta harjoitteina joustojen variointia ja fraaseihin tanssimista.

fuskun lisämateriaali

Lue Lissun ajatuksia musiikintulkinnan opettelemisesta tästä. Samat ajatukset toteutuvat missä tahansa tanssilajissa, tanssimusiikin säännönmukaisuus on asia, johon kannattaa oikeasti paneutua jo harrastuksen alkuvaiheessa!

Kaikki lisämateriaalin asiat ovat sellaisia, joiden avulla saat helposti monipuolisestettua fuskun tanssimisen taitoa ja myös asioita, joita voit siirtää suoraan muihin tanssilajeihin. Joustojen ajatus on foksissa ihan samanlainen, musiikintulkinnan asiat pätevät mihin tahansa tanssilajiin ja samoja kuvioita löytyy myös jivestä ja buggista.

Seuraa meitä Instagrammissa!

Instagrammissa julkaistaan säännöllisesti pieniä maistiaisia kursseista ja muita maksuttomia vinkkejä, esimerkiksi "Fuskun musiikintulkinta: Breikit".