MAALISKUUN TARJOUS UUSILLE VUOSIJÄSENILLE!

Maaliskuun tarjouksena kaikki vuosijäsenyyden tilaajat saavat lisäboostia tanssitreeneihin, tilauksen tehneet saavat maksutta kolmen CD:n Tanssin Tahdissa -levypaketin!

Jokaisella levyllä on 14-15 kapppaletta eli katetuksi tulee tanssilavoilla soitettavien tanssirytmien koko kirjo. Ykköslevyllä (julkaistu 2009) on mukana Oravalan Tomin sävellys Sä oot mun, mä oon sun foksina —sittemmin Tomin soittaessa Finlanders-yhtyeessä tämä biisi sovitettiin heidän levylleen jiveksi.

Tanssin Tahdissa CD 1
Kuuntele erityisen tarkalla korvalla levyttäessä 13-vuotiaan Mikon upeaa tulkintaa Hopeisesta kuusta, hienosti selvisi tämä sittemmin Tangojunioriksi kruunattu nykyisin musiikin ammattilainen selviää haasteesta. (Levy 1.)

Levyt ovat Musiikkituotanto Lasse Paasikon tuotantoa, Lasse on yhdessä Lissunsa kanssa tehnyt nämä rakkaudesta hyvään, tyylinmukaiseen tanssimusiikkiin. Levyillä on mukana aivan uusia biisejä ja kappaleita, joita ei ole hetkeen levytetty. Solisteina on sekä "laulavia tanssinopettajia" että "tanssivia muusikoita", heilläkin jokaisella kunnianhimona olla mukana tekemässä tyylinmukaista, perinteistä suomalaista tanssimusiikkia.

Takakansi kertoon nimen, esittäjän ja tempon lisäksi tanssiRYTMIN, johon tanssijat voivat valita tanssittavaksi haluamansa tanssiLAJIN. Foksiin voi tanssia esim. foksia tai fuskua, jiveen istuvat sekä jive että bugg, jne.

Tanssin Tahdissa CD 2
Kakkoslevyn (julkaistu 2012) erikoisuus on salsa, joka tuolloin vielä oli aika uusi tuttavuus suomalaisille bändeille. Masurkan ja polkan laulaa aidolla kansanomaisella meiningillä Oamkin kansantanssiope Niina Susan Vahtola —riemukasta tulkintaa! Tällä levyllä on takakannessa merkittynä tahtia/ minuutti tempomääre. (Levy 2.)

TANSSIMUSIIKKIA PARHAIMMILLAAN!

Lasse on sovittanut jokaisen biisin vankalla ammattitaidolla ja soittanut valtaosan soittimista itse, mukana on toki myös vierailevia muusikkoja rummuissa, torvissa ja kitarassa.

tanssimusiikkia
Kolmas levy julkaistiin vuonna 2015, tähän vierailijaksi saatiin Jussi Lammela svengaavalla swingillä. Huikean hieno on myös Sara Lindroosin Ei vaadi paljon vain kaiken, jossa tämä nykyisin laulunopettaja, tuon biisin levyttämisen aikaan 17-vuotias nainen soittaa itse myös pianon kappaleeseen. Tämä on harvoja "lainakappaleita" näillä levyillä..alunperin Lasse on ollut äänittämässä biisiä Saran perheyhtyeen tallenteelle. (Levy 3.)

Paljon hyvää musiikkia kuunneltavaksi ja tanssittavaksi! Nyt kannattaa siis liittyä vuosijäseneksi, saat nämä levyt postipaketissa kotiisi!

Levypaketteja on myös myynnissä, hinta 25€ (sisältää postikulut). Laita meille levytilaus viestillä tai soita 045-1894141.