TanssiOnlinesta on tarkoitus rakentaa koko tanssikansan palvelu, jossa tarjolla jokaiselle jotain ja jossa on mahdollisuus olla mukana tuottamassa tanssiin liittyviä palveluja yhdessä sovitulla tavalla. Meidän perusajatuksemme on se, että mitä enemmän yhteistyötä tanssin kentällä toimivat tahot tekevät sitä enemmän meillä kaikilla on asiakkaita ja oppilaita —toivottavasti jaat tämän ajatuksen kanssamme!

Yhteistyö on timanttia!

Meillä on jo muutama erittäin tärkeä yhteistyökumppani, jotka haluamme nostaa esille:

  1. Tanssipuoti /  Nina Huhtala

Nina ja Lissu ovat tehneet yhteistyötä monen asian suhteen jo vuosien ajan ja Nina on aidon kiinnostuneesti seurannut sekä TanssinTahti Onlinen että erityisesti TanssiOnlinen rakentamista. Kaikilla uuteen palveluun kuvatuilla tanssikursseilla tanssitaan Tanssipuodin kengillä, joita löytyykin moneen eri lähtöön. Valikoimaa on tanssitossusta ja -lenkkarista upeisiin korkkareihin, mukana paljon malleja, joita ei heti edes ajattelisi tanssikengiksi! 

2. Siltalab / Petri ja Ville Siltala

Tämä kaksikko tekee uskomattoman hienoa työtä, isolla sydämellä ja pyyteettömästi asiakkaan kanssa yhdessä palvelua suunnitellen. Onneksi he sattuivat osumaan matkalle siinä vaiheessa kun TanssiOnline-palvelua lähdettiin kehittämään. Tämän kaksikon kanssa yhteistyö taatusti jatkuu pitkään…ja ihan by the way, pojat ovat melkoisen monipuolisia muusikkojakin, käypä kurkkaan Siltala.

3. Ellivuori Resort 

Ellivuori on upea paikka, johon voi mennä joko nauttimaan luonnosta, harrastamaan erilaisia aktiviteettejä, herkuttelemaan hyvällä ruoalla tai mikä parasta, TANSSIMAAN! Iso osa TanssiOnlinen kursseista on kuvattu Ellivuoren tiloissa, somessa onkin jo näkynyt mainospätkiä näistä upeista maisemista. 

Tansseja Ellivuoressa järjestää Tampereen Tanssit.

4. OamkDance 

Oulun ammattikorkeakoulun tanssinopettajakoulutus ja sen innovatiivinen henkilökunta on yksi iso syy koko TanssiOnlinen olemassa ololle. Lissun yli 25 vuotinen työura tuossa opinahjossa päättyi muutama vuosi sitten, mutta sen jälkimainingeissa jäi nälkä tehdä vielä jotain merkityksellistä. Yhteistyö Oamkin henkilökunnan kanssa onneksi jatkuu, TanssiOnlinen osalta se on ollut salien lainaamista ja tämän lisäksi suurin osa kurssien taustalla soivasta musiikista on OamkDancen TanssiOnlinelle sponsoroimaa.

5. Musiikkituotanto Lasse Paasikko

Olemme halunneet käyttää kursseilla mahdollisimman neutraalia, mutta kuitenkin tyylinmukaista musiikkia ja mieluiten vielä teostovapaata. Musiikkituotannon Lasse on saanut pyyntöjä: ”Apua, tarvitsisimme huomiseksi hitaan cha chan, ehditkö mitenkään”? Ammattitaidolla tehdyt taustat, joista kuitenkin on selkeästi tunnistettavissa haluttu tanssirytmi ja sen erityispiirteet ovatkin yksi TanssiOnlinen tavaramerkki. Myös edellä mainitut Oamkin sponsoroimat musiikit ovat musiikkituotannon käsialaa. 

6. TanssiOnlinessä mukana olevat opettajat

Elisa Ahonen on jo niin ”oman perheen jäsen”, että on vaikeaa mieltää hänet ulkopuoliseksi yhteistyökumppaniksi, mutta sitähän Elisa on mitä parhaimmassa muodossa, yksi ehdottomasti merkittävimmistä sellaisista! 

Rosa ja Hannu Mört tekivät TanssinTahti Online-palveluun Buggin peruskurssin ja Tanssikoulu Matleena oli ollut mukana rakentamassa fuskun jatkokurssia TanssinTahti Online-palveluun, halusimme molemmat kurssit mukaan uudelle alustalle ja molempien tahojen kanssa on jo sovittu lisämateriaalin tekemisestä.

Antti Aho, Oamkin tanssinopettajakoulutuksesta valmistuva opettaja on ollut Anniinan parina kursseilla alusta asti ja on ehdottomasti yksi luotto-opettajistamme jatkossakin. Lisäksi olemme yksittäisillä kursseilla saaneet nauttia yhteistyöstä Arto Petjalan, Jussi Kaksosen ja Teemu Kurjen kanssa. Jokainen näistä upeista miesopettajista tuo palveluun oman ammattimaisen ja persoonallisen jalanjälkensä. 

KIITOS IHANAT YHTEISTYÖKUMPPANIT —ilman teitä ei olisi meitä!

Lue myös ketkä häärää palvelun taustalla…