Uudistetulla vakiotanssien tekniikkakurssilla  käydään Anniinan ja Lissun kanssa läpi asioita, joita mm. valssin, hitaan valssin, foksin ja tangon tanssitekniikka pitää sisällään. Saat tietää, mitkä elementit ovat näiden kaikkien lajien taustalla ja missä järjestyksessä niitä kannattaa harjoitella, jotta kehoon löytyy näille suljetussa tanssiotteessa tanssittaville, salia kiertäville lajeille tyypillinen tapa liikkua ja käyttää vartaloa.

Uusi tekniikkakurssi sisältää kolme opetusvideota: vakiotanssien tekniikkatunti, tanssillinen kävely vakiotansseissa ja oman tanssiasennon rakentaminen. Noin 20 min kestoisella tekniikkatunnilla harjoitellaan kehon kannatukseen, tasapainoon ja tukijalan käyttöön liittyviä asioita, tutkitaan kehossa tarvittavia rotaatioita ja kallistuksia, liikkuvan jalan merkitystä ja painonsiirtoa. Tämä on tunti, joka kannattaa tanssia läpi kotona vaikka viikottain ja antaa asioiden syventyä rauhassa ja ajan kanssa. 

Tanssillinen kävely on kaiken liikkumisen pohjalla ja siihen tutustutaan tarkkaan Lissun kanssa, Anniina puolestaan auttaa ymmärtämään, mitä asioita voit huomioida omassa tanssiasennossasi olit viejä tai seuraaja. 

Tekniikkakurssi sopii sekä sinulle, joka aloittelet tanssitaivaltasi että tekniikkatreeniksi pitkällä oleville tanssijoille.