TanssiOnlinen jäsenet pääsevät viikonloppuna taas uusien asioiden äärelle. Pari viikkoa sitten julkaistiin lattarien tekniikkakurssi, joka on saanut paljon hyvää palautetta ja nyt palvelussa on vastaavanlainen kurssi vakiotanssityyppisten lajien harjoittelua varten eli vakioiden tekniikkakurssi.

Tällä kurssilla pääset yksin harjoittelemaan valssille, foksille, tangolle jne. tärkeitä perusperusperusasioita eli niitä, joiden päälle pystyt rakentamaan laadukasta tanssitaitoa.

Mitä vakioiden tekniikkakurssi pitää sisällään?

Tällä kurssilla Lissu ja Anniina antavat sinulle harjoitteita 1) kehon linjauksen ja tasapainon löytämiseen 2) vapaan jalan ja tukijalan käytön hahmottamiseen 3) kehon painon liikuttamiseen 4) vakiotanssityyppiseen kävelyyn ja 5) kehon rotaatioiden ymmärtämiseen. Tuttuun tapaan Lissu on avannut harjoitusten tarkoitusta myös tekstilaatikossa.

Harjoitusten avulla löydät omaan kehoosi näille lajeille tärkeitä asioita ja pystyt toteuttamaan niitä paremmin siinä vaiheessa, kun harjoittelet kyseisiä lajeja parin kanssa.

Tekniikkakurssi sopii sekä sinulle, joka aloittelet tanssijan taivalta että tekniikkatreeniksi pitkällä oleville tanssijoille.

vakioiden tekniikkakurssi

Rosan taukojumppa

Rosa Mört on jäsenille tuttu Buggin peruskurssin opettajana. Hänellä on paljon osaamista myös kehonhuollollisten asioiden ohjaajana ja nyt kuvasimme Rosan kanssa sinulle reilun 10min kestoisen taukojumpan, joka toimii semmoisenaan myös hyvänä alkulämppänä tai päivän avauksena.

Jumppatuokiossa käydään läpi koko keho pyöritellen, venyttäen, avaten. Tämän jumpan tehtyäsi olet valmis päivän askareisiin tai jatkamaan töitä päätteen ääressä.

Jumppaa varten tarvitset vain pläntin työhuoneen lattiasta. Kaikki liikkeet tehdään seisten, omalla paikalla ja liikkeet tehdään rauhallisesti kehoa avaten, joten iso hikikään ei pääse päälle eli vaatteiden vaihtoa ei tarvita.

Toivottavasti nautit näistä uusista kursseista!