Tanssin verkkokurssien kategoriat TanssiOnline-palvelussa

Tanssin verkkokurssit: Paritanssi

Suomalainen seuratanssi on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuinen monimuotoisuutensa vuoksi. TanssiOnline tarjoaa sinulle mahdollisuuden oppia tavallisimpien tanssilavoilla tanssittujen tanssilajien perusteet pitkän linjan tanssin ammattilaisen ja tanssinopettajien kouluttajan Lissu Kontturi-Paasikon suunnittelemina ja toteuttamina.

Tanssiaskeleet ja -kuviot ovat yksi osa tanssitaidon oppimista, mutta siihen kuuluu paljon muutakin. Tanssi on sosiaalinen tapahtuma, jossa tärkein ihminen on pari, jonka kanssa tanssin jaat. Tämän vuoksi on tärkeää, että sinä pystyt tuomaan esiin parhaan mahdollisen puolen itsestäsi tanssitilanteessa.

Kun keho on hereillä, kun tanssiasento on sopivalla tavalla hallinnassa ja tanssilajin tanssillinen perusliike on olemassa, sinun on helppo opetella muutamat tärkeimmät askelmerkit eli perusaskeleet ja -kuviot.

TanssiOnline paritanssikursseilla pääset pureutumaan tavallisimpien suomalaisessa tanssikulttuurissa tanssittavien lajien perusteisiin laadukkaan ja johdonmukaisen opetuksen kautta. Kursseilla on perusaskelien ja -kuvioiden lisäksi mukana paljon vientiin ja seuraamiseen liittyviä vinkkejä, joiden kautta kokonaisvaltainen tanssitaito kehittyy yksittäisen tanssilajin oppimisen lisäksi. Lisämateriaali eli jatkokurssit sisältävät lajin kuviopaketteja, tekniikkaharjoitteita ja musiikintulkinnan vinkkejä.

Alla valikoituja peruskursseja.

 • Bugg

  Bugg peruskurssi

  Buggin avulla pystyt tanssimaan suurimman osan lavoilla soivasta musiikista. Tanssi on helppo oppia ja monipuolinen soveltaa.

 • Samba

  Samba peruskurssi

  Samban rytmi houkuttaa tanssimaan, tanssiminen on helppoa ja rentoa.

 • Foksin peruskurssi

  Foksin peruskurssi

  Foksi on ensimmäinen tanssi, joka kannattaa opetella, sen osaaminen on iso osa yleissivistystä.

Tanssin verkkokurssit: Häävalssi

”Kaunis, morsiusparille merkityksellinen kappale alkaa soimaan, sulhanen ojentaa kätensä morsiamelle, joka vastaa kutsuun hymyillen ujosti. Pari keskittyy toisiinsa, katsoo syvälle silmiin ja tapailee tanssiasentoa, alkaa keinahtamaan musiikin tahdissa ja antautuu tanssin pyörteisiin” - kaunista ja koskettavaa, hetki, joka saa silmät kostumaan paatuneimmaltakin häävieraalta.

Perinteinen häätanssi on valssi, joka edustaa juhlavuutta ja arvokkuutta ja samalla kauniisti keinahtaen saattaa teidät tuoreena avioparin yhteiseen elämän sykkeeseen. Häävalssikurssi on suunniteltu nimenomaan sinulle, joka et ole aikaisemmin valssia tanssinut, mutta kurssi antaa mukavia vinkkejä myös jo valssin askeleet osaavalle.

Häävalssin pyörteissä TanssiOnlinen häävalssin verkkokurssilla

Häävalssi on parhaimmillaan, kun löydätte valssiin yhteisen keinunnan ja kenties lisäätte siihen kauniin aloituksen ja lopetuksen. Nämä pienen alun ja lopun mausteet tuovat mukavaa haastetta yhteisen elämänne opettelemiseen ja taatusti puhuttelevat häävieraita, eikä kukaan jää kaipaamaan vaikeita askelia tai hienoja kuvioita.

Häävalssikurssilla opit tanssimaan perusvalssia kauniisti ja tyylikkäästi ja sen lisäksi voit harjoitella valitsemaasi tanssin aloitusta tai lopetusta. Mukana on myös paljon vinkkejä siitä, mitä asioita on hyvä ottaa huomioon juhlapuvussa tanssittaessa ja minkälaisia perinteisiä tapoja häävalssin ympärille liittyy.

Tai jos ostit häävalssikurssin jo tai olet jäsen, niin...

Tanssinverkkokurssit: Kehonhuolto

Tanssiminen on liikuntaa mitä parhaimmassa muodossa. Jotta tätä upeaa liikuntamuotoa pystyy harrastamaan paljon ja mahdollisimman pitkään, jokaisen tanssijan on syytä pitää huolta omasta kehostaan.

Aktiivisen tanssijan kehonhuoltoon kuuluu tärkeiden ydintukilihasten lihaskuntoa, liikkuvuuden lisäämistä ja ylläpitämistä sekä ilman muuta tanssimalla saatua hengästymistä ja sykkeen nostoa. Näitä kaikkia löytyy TanssiOnlinen kehonhuoltokategoriasta, voit valita yksittäisiä harjoitteita tai pidempiä tanssiliikunta- tai lihaskuntohetkiä.

Alla valikoituja kehonhuollon verkkokursseja.

 • Tanssijan lihashuolto

  Tanssijan lihashuolto

  Tanssijan keho on työväline, jonka huoltamisesta jokainen meistä on vastuussa. Hyvä lihaskunto ja liikkuvuus ovat tärkeitä jokaiselle...

 • Fysiikkavalmentaja

  Tanssijan lihaskunto 45min

  Haluatko kehittää lihaskuntoasi? Fysiikkavalmentajan suunnittelema paketti nimenomaan tanssijoille tärkeistä asioista.

Tanssin verkkokurssit: Tanssitietous

Tanssin opiskeleminen on paljon muutakin kuin tanssiaskelien opettelua. Sen oppimista syventävät ymmärrys soivasta musiikista ja paritanssiin liittyvistä käsitteistä. Lisäksi on mielenkiintoista saada tietää asioita tanssilajien kehityksestä, eri tyylien merkityksestä jne.

Paritanssilla on oma ”kielensä”, joka pitää sisällään erilaisia käsitteitä, joita tanssinopettajat käyttävät opettaessaan. Näiden käsitteiden ymmärtäminen ja johdonmukainen käyttäminen auttaa tanssijaa rakentamaan oppimistaan loogisesti ja siirtämään yhdessä lajissa opittuja asioita toiseen itsenäisesti. TanssiOnline Tanssitietouden alta löytyy Lissun tanssitermit osio, josta pääset selventämään itsellesi erilaisia paritanssikielen käsitteitä.

Tanssitietouden verkkokurssit Lissun ja Lassen vetäminä

Me tuskin tanssisimme paritansseja ilman soivaa musiikkia. Musiikilla ja yksittäisiillä biiseillä on yllättävän iso merkitys tanssihetken onnistumiselle. Sinä, joka aloittelet tanssiharrastusta, kuuntelet kenties musiikkia ja mietit, mitä tanssilajia tämä oikein on? Miten tähän pitäisi tanssia? Pidemmällä oleva tanssija kuuntelee musiikista erilaisia yksityiskohtia ja yleistä tunnelmaa ja pyrkii pääsemään tanssillaan osaksi soivaa musiikkia. Tanssimusiikin rytmiikka -verkkokurssi auttaa sinua ymmärtämään sekä rytmiikan perusteita että eri tanssirytmien erityispiirteitä. Kurssin on laatinut Finlanders-muusikko Lasse Paasikko, joka on pitänyt tätä äärimmäisen paljon kehuttua kokonaisuutta livenä eri tahoille jo lähes 20 vuoden ajana. Nyt tämä kurssi on tarjolla sinulle TanssiOnlinessä!

Tutustu vaikkapa Lissun tanssitermistöjen verkkokurssiin.

 • Lissun tanssitermistö

  Lissun Tanssitermistö

  Tanssinopettajien käyttämä termistö voi tuntua hankalalta ymmärtää. Lissun opastaa ymmärtämään paljon käytössä olevia...

Valitse jäsenyys

Osta jäsenyys, niin saat oikeuden kaikkiin tanssin verkkokursseihin TanssiOnline-palvelussa!

1 kk jäsenyys

24,90 €

Paras vaihtoehto, kun tarvitset pikaspurtin kehityksessäsi. Saat oikeudet kaikkiin verkkokursseihin.

Yhden kuukauden jäsenyys nyt edullisesti!

Tammikuun 2021 aikana jäsenyyden ostaneet saavat 7 vrk ilmaisen kokeilujakson!

6 kk jäsenyys

99,90 €

Paras vaihtoehto, kun haluat rauhassa kehittyä tietyssä tanssilajissa. Saat kuitenkin oikeudet kaikkiin verkkokursseihin.

Tarjous:
Maksa 6kk kerralla ja säästä 33 %!

Liity jäseneksi tammikuun 2021 aikana niin saat 7 vrk ilmaisen jäsenyyden!

12 kk jäsenyys

149,90 €

Paras vaihtoehto suunnitelmalliseen tanssivuoteen. Saat oikeudet kaikkiin verkkokursseihin.

Huipputarjous:
Maksa 12 kk kerrallaan ja säästä 50 %!!

Avajaistarjouksena tammikuun 2021 loppuun saakka saat 7vrk ilmaisen tutustumisjäsenyyden!

Tarjous voimassa rajoitetun ajan, säästä 50 % vuosijäsenyydestä tammikuun loppuun asti.