Lissun OpeAkatemia, STOL23-24

Tervetuloa tutkimaan tanssinopetuksen saloja Lissun kanssa

Tämän koulutuksen aikana käymme läpi valssien (hidas ja nopea) , foksien (hidas ja nopea), rumba-boleron & cha chan sekä jiven tanssitekniikkaa, kuviomateriaalia ja opettamiseen liittyviä asioita. Tavoitteenamme on hankkia osaamista Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n sisäänpääsytutkintoa varten. Koulutukseen on ilmoittautunut osallistujaa eri puolilta Suomea ja kurssi tullaan toteuttamaan hybridinä eli mukana on sekä livepäiviä, Zoom-sessioita että itsenäistä verkko-opiskelua. Koulutusmateriaalina käytetään ko. lajien TanssiOnlinen sisältöä sekä Lissun kokoamaa kirjallista ja videomateriaalia. Koulutuksen materiaali (tämä kyseinen kurssisivusto) on vain osallistujien nähtävillä, se ei sisälly TanssiOnline-jäsenyyteen.

Kyseessä ei ole liiton järjestämä koulutus tai mihinkään viralliseen koulutusputkeen kuuluva kurssi. Lissu on koonnut ryhmän asiasta kiinnostuneita eli kyseessä on yksittäisen tanssinopettajan järjestämä kurssi.

Tälle kurssille ei oteta enää uusia oppilaita..

taidon oppiminen tanssissa

OpeAkatemia ohjaajien ja opettajien tukena

Aloita opiskelu lukemalla muutama Online-sivustolla oleva blogiartikkeli, näiden avulla pääset kiinni Lissun ajatusmaailmaan.

Ajankohtaista ja muuta yleistä tietoa

TANSSITIETO

Opettaminen

VALSSIT

FOKSIT

JIVE

RUMBA-BOLERO & CHA HCA

KEHONHUOLTO