Lissun OpeAkatemia, Kohti Stolia 2022

Tervetuloa ihmettelemään tanssinopettamisen maailmaan yhdessä Lissun kanssa

Tämän kurssin aikana käymme läpi hitaan valssin, tangon, foksin, rumba-boleron ja cha chan tanssitekniikkaa, kuviomateriaalia ja opettamista tavoitteenamme hankkia osaamista Suomen Tanssinopettajain liitto STOL ry:n sisäänpääsytutkintoa varten. Kurssille on ilmoittautunut 15 osallistujaa eri puolilta Suomea ja kurssi tullaan toteuttamaan hybridinä eli mukana on sekä livepäiviä, Zoom-sessioita ja itsenäistä verkko-opiskelua. Kurssimateriaalina käytetään ko. lajien TanssiOnlinen sisältöä sekä Lissun kokoamaa kirjallista ja videomateriaalia. Kurssin materiaali on vain kurssille ilmoittautuneiden nähtävillä, se ei sisälly TanssiOnline-jäsenyyteen.

Kyseessä ei ole liiton järjestämä koulutus tai mihinkään viralliseen koulutusputkeen kuuluva kurssi. Lissu on koonnut ryhmän asiasta kiinnostuneita eli kyseessä on yksittäisen tanssinopettajan järjestämä kurssi.

Tälle kurssille ei oteta enää uusia oppilaita. Seuraava Lissun järjestämä kurssi on suunniteltu alkavaksi keväällä 2023.

KOHTI STOLIA

OpeAkatemia ohjaajien ja opettajien tukena

Aloita opiskelu lukemalla muutama Online-sivustolla oleva blogiartikkeli, näiden avulla pääset kiinni Lissun ajatusmaailmaan.

Ajankohtaista

Tanssitietoa

Opettaminen

Hidas valssi

Tango

Foksi

Rumba-bolero ja Chacha

Kehonhuolto